Taj va nutiko tokia problemyte persoko calibros docho pagr dirzas ir noreciau suzinoti kaip ten buna su tais voztuvu linkimais ar linksta vien tik is isiurbimo ar ismetimo ar linksta is ten ir is ten ?
isiurbimo ar ismetimo skirtumo nera linksta visi. pvz. neseniai man visi 16 linko, bet pasmanes atvejis kitoks buvo. jei tau tik persoko tai gali but kad isvis nieks net nelinko. grazink dirza i vieta ir matuok komresija.
C20LET phase 1 vimota dyno run 2008.10.13 240hp 330Nm
man buvo per tris dantis persokes ant mazo greicio tai varikli uzgniauze ir viskas o buvo katik po dirzo itempeju keitimo, kvailas buvau kai trosavo ijungiau begi ir sigirdau toki trrr ir visi linko kiti net i tris dalis skilo
Kai man buvo persokes per tris dantis, regis nieko nesulankste vaziuoja ir toliau... Kompresija 3-jouse cilindrruose po 16, o vienam 15.... tai manyciau kad nelinko....
C20XE
A. Birsas "Merginos butu nuostabios, jei patektum i ju glebi nepatekdamas joms i nagus..."
jei tik voztuvas linksta kompresija iskart cilindre 0! taigi pirma atstatyk dirzas normaliai ir issimatuok kompresija. kad netycia bereikalo galvos nenusiluptum
Juoda cali su raudonu galiniu buferiu :D
c20xe remonte:(
C20xe (red) sold:(
Dabar C20NE (sidabras)
Taj va snd nusiemiau galva ir pastebejau kd nelinkes nej vienas voztuvas taciau radau gerai priplota prie stumoklio saiba ir dar kazka panasaus kuri taip plodavosi kd net ziedai prisiplojo vienoj vietoj ir ju net isimti neina tai db kito stumoklio reikia
taj va gavau kita stumokli ir vel iskilo naujas klausimas pas senaji stumokli buvo parasyta 85.98 o pas ta naujaji kur gavau raso 85.97 tai norejau paklausti ar cia sitas skirtumas daug ka nulems ar ne?