uzvedus auto, labai garsiai dirba stiprintuvo siurbliukas. Ir per bakeli isstumia kazkiek skyscio, kad aplink viska truputi aptasko. wtf? Skystis prarades palva visiskai, juodas kaip tepalas kazkoks.
o man dar kazkas aiskino kad stiprintuvo skyscio nereikia keist. reik va ir irodymas. Pabandyk pasikeisti gal nieko ten blogo, jei ne tai velniai zino kiba keist reiks.
Labai idemiai paieskoti skyscio nuvarvejimu.Per ten pat pagauna oro ir pucia viska lauk.Man buvo nesandaru ties siurblio skriemuliu.Cia juodas skystis,manau,pasekme o ne priezastis
ziurek, kad kaip man nebutu vaziuojant pasipyle skystis,iskrito skyvas pataike po galiniu ratu ratas sprogo 200 km nuo namu zapaskes neturejau ,nes jai vietos neatsirado tai geriau pasitikrink,kad daugiau bedos nebutu.
[b][color=#BF0000]Torque,it's that your Honda never had!!! [/color][/b] [img]http://images47.fotki.com/v1479/photos/1/1402078/6975066/megafoto2-vi.jpg[/img]
Puse forumo, teikdami, kad manuale parasyta: paskaiciuota pilnam automobilio tarnavimui. Nes as tik nusipirkes norejau keisti ir klausiau, kaip lengviau padaryti. Puse cia putojos kam cia keiciu
Pasikeiciau stiprintuvo siubliuka. Beda kaip ir dingo, vairas sukinejasi labai lengvai. Senajam skyvas juda jau is paties stiprintuvo po kelis mm i sonus ir traukosi pirmyn atgal. Tai reiskia, kad jam chana pareina?
Siurbliukas nekainavo nieko. Turejau nuo raudonosios Cali na bendrai apeimus gal 10-20lt kainavo man Senaji imanoma kaipnors restauruot? Jei parduot, tai kiek prasyt uz toki? Nelabai smarkiai tas skyvas juda, bet vis siek tiek jau. Pakeistas stovi kaip ikaltas, tiesiai graziai, nejuda
o as durnelis laukiau ir tikejaus kad man ji parduosi...ot pizdukas....bent jau parasyt galejai o dabar taip suzinojau...ir vel teks sunkiai vaira sukt
As sakiau, kad ir man su juo beda yra lygtais Jei ka turiu ta klibanti biski, ner baisu dar jam. Jis veikia. Vaiars tirkai lengvas su juom. Jei reikia visdar sakyk, kaina sutarsim