purkstukai is opel i audi
purkstukai is opel i audi
ar tinka purkstukai is opel i audi, (tokio pat skersmens, fyskes tinka, )tik opelio purktukai ilgesni 7 mm.?
nu man tai vapse keistas klausimas, kaip gali veikt vienas daigtas, kuris pritaikytas butent to automobilio charakteristikoms ant kito variklio su visai skirtingais parametrais, jeigu jie kazkiek ir sutampa, nelabai suvokiu, perdarinek audi galva, kad butu kaip opel ir gal dirbs...
kodel toks klausimas iskilo?
nieko perdarinet nereikia, 1 purstukas paviziui bosch tinka skirtingu gamintoju net, automobiliams, skiriasi pralaidumu ir purstuko galiuku. gali but nuo 1 iki 5 skiluciu purskimui. (daugiau nemates)Python rašė:nu man tai vapse keistas klausimas, kaip gali veikt vienas daigtas, kuris pritaikytas butent to automobilio charakteristikoms ant kito variklio su visai skirtingais parametrais, jeigu jie kazkiek ir sutampa, nelabai suvokiu, perdarinek audi galva, kad butu kaip opel ir gal dirbs...kodel toks klausimas iskilo?
buvau rades formula, zinant kiek arkliu, variklio turi, kuro slegi. galima iskaiciot tinkama pralaiduma.
statik drasei jei uzsifiksos normalei, o del traukos tai kol nepabandisi nesuzinosi. gali pageret, gali pabloget.
seip gamikla apskaiciavo (audi purstuka 7mm trumpesni) kad purskemas benzas maisitusi su oru per viduri kanalo, o opelio purks kur nors i sienele.
C20XE
GOLFIII 1,9tdi
GOLFIII 1,9tdi