Makle su Ekoteku ir DOCH'u

Techninių klausimų forumas.
Uždaryta
wauhal
Entuziastas
Vietovė: Raseiniai

Makle su Ekoteku ir DOCH'u

Standartinė wauhal »

Pas mane auto yr 95m, bet kazkas daryta su varikliu:)nes turetu but ekotekas bet yr paprastas dochas.Variklio nr tai x20xev. cia ekotekas bet kai keiciau paskirstimo dirzeli tai teko det nuo c20xe berods.Sakau gal ten galva buvo perkaitinta ir ant ekoteko uzmete docho galva.Gal kas zinot ka nors apie tai?Ar gali taipbut?
ZaJaNaS
Pradedantysis
Vietovė: Reading (salia londono)

Standartinė ZaJaNaS »

kiek as zinau tai jai turi ekoteka jis turi 100kw ir nori dar plius 10kw labai lengwa dedi doch kompa ir tuei 10 kw tik kompai skiriasi ju ir fsio o warikliai identiskis juk 16v abieji :!:
lengwa gauti 10kw as toki kompa turiu po lowa :) galwojau buwo mano parejes bet geras tai liko wienas :) tik cales nebeturiu jau senokai
BMW E30 m20 b25
BMW E34 m30 b35
wauhal
Entuziastas
Vietovė: Raseiniai

Standartinė wauhal »

Supranti kaip pas mane yra masina 95m ir ant variklio bloko raso kad x20xev, bet gali but kad ten variklis keistas arba uzmesta galva c20xe ant maniskio x20xev.Nes kai keiciau paskirstitojo dirzeli tai nuo ekoteko netiko reikejo pirkt nuo senojo iki 93m 16DOCH tipo paskirstitojo dirzeli.Sakau gal ten matoras senas imestas ir tik ant bloko naujesnio raides sukaltos kad regitroj ar dar kur nesikabinetu kad matoras pakeistas.O gal galva uzmesta nuo senojo c20xe.Sakau gal pas ka taip buvo?kas nors panasaus? :)
Uždaryta