noreciau suzinoti kiek reikia metru, norint prasitiesti laidus per keleivio slenksti ir gal galit rekomenduoti kokia firma laidu? dar butu labai gerai jei pasakytumet kur vilniuje galima butu isigyti pas mane aparatura paprasta ir nieko geresnio nezadu det... tad ir laidu super duper uz 300lt nereik...
buvau garuose, kai golfui reikejo... laidai, kaip ladai, bet deja isiminejant man jie suplyso... gal reiks vel pirkt ten, bet labai gerai butu zinot kiek metru reikia
Ka jungsi gale geriau sakyk.
As kai vedziau man rods 7 metrus pasiemiau. O pirkau ne kokiuose turguose, o senukuose ir jungiklius ten nusipirkau arba ant kaladeliu kitur ir ramu. Ten kokiu nori kvadraturos gali rasti.
pakolkas blaupunkt backute, watu nezinau... , bet ateiti stoves ir komponentai, tai vesiu dvi poras iskart, kad veliau nereiketu... o stiprius kazkoks vokiskas 4 isejimai po 150w, ant subo sutiltuota
del paciu laidu tai turejau kaskokiu gaidiskus,kokybe nekokia buwo o veliau ir sutrukinejo,draugelis padovanojo vokiskus DETZ laidus,garso kokybe puiki...ziuresim kiek laiko laikys o tu firmu yra daugiau,aisku geresne firma ir geresne kaina bus,o calibrai pro slenksti manau 4m per akis uztektu ir dar liktu
aciu, rocco_ ! as tep ir galvojau, kad 3,5-4 metru turetu uztekt daba reik pabandyt surast, kas platina tuos 'Detz' laidus... gal ant ju yra pazymeta kriptis, kaip jungt reikia? girdejau, kad tai yra svarbu ant linijiniu laidu...
del krypties neatsimenu tkr,jie pas mane nera nuliovi,naudoti bet groja tkr gerai,su alpine magu ir crunch bosu.pastebejau kad maziau garso ant mago reik duot su siais laidais kad grotu maksimaliai nei su senais.
pliusinio sawaime aisku reikia ilgesnio,pvz pas mane klipse jo maziau reik nes akumas stovi prie priekinio lango,o cali prie faros priekines,taigi atitinkamai ~1m ilgesnio reik
na nuejau y elektronikos parduotuve ir nusipirkau dvi poras linijiniu po 5m. buvo du pasirinkimai arbe 5m uz 22lt, arbe 5m. uz 45lt. paiemiau tuos brangesnius