Idomesnes foto
-
deiviscalibrius
- Klubo ex-Narys
- Vietovė: (: KaUnAkIeMiS :)
-
marijus
- Veteranas
- Vietovė: Klaipėda
- Kontaktinė informacija:
ta su pezo zibintais tai atrodo simpatinkai tik kai be bamperio, o kai uzdetum ji tai pamatytum kad shudas gaunas. esu daug mates ir man tikrai nepatiko. ishsidergimas ish mashinos kisht i ja kitokius zibintus ble, man calibros tiek priekiniai tiek galiniai stock zibintai yra patys graziausi pasauly ir nekeisciau niekada ju i kokius audi bmw ar pezo zibintus, ar dar i koki tiurlingo bruda kaip pvz moderna padare. gal kam ir grazu, bet tik ne man.
To Live And Die In L. A.
-
marijus
- Veteranas
- Vietovė: Klaipėda
siap calibra ishderge mane protingai pastebejes
bet as bishki bandysiu vartytis ir paaishkinsiu kodel sonarus susidejau
vat sudauze brolis mano calibros prieki ir reikejo ieshkot zibintu, netiketai gavau pasiulyma pirkt shitas uz labai maza kaina tai ir paemiau, o stock jauciu butu dvigubai brangiau man atsieje. 
To Live And Die In L. A.
antituning vieno pazistamo is Jasunu kaimo, neticia uztikau prie akropolio. kokybe nuotrauku nekokia... seimininkui 27 metai. pres 5 metus pirktas bmw 525 nuogas uz 12k litu, per paskutinius 3 metus 3 sikius remontota galva apie 4k su biskiu lt, praeita vasara perdazita uz 3.5k litu, bamperiai, neonkes, faros, ksenonai, muzika, spoleriai apie 6k litu, del prekiniu groteliu, blizguciu,ir libduku ant kebulo tai nezinau, anksciau ju nebuvo... dar n pinigu
o galutinis rezultatas?

C20XE
GOLFIII 1,9tdi
GOLFIII 1,9tdi
-
euro
- Klubo ex-Narys
- Vietovė: Vilnius
tiesiog zmogus neturi jokio skonio, neturi vizijos kaip jo masina turi atrodyti. nuvaro i turgu - o, bamperis neblogas priekinis. pas kita pardaveja neblogas galinis. dar slenkscius kokius mandresnius ir davai, lipdom. o tai kad priekinio, galinio bamperio ir slenksciu stiliai absoliuciai skirtingi - p.x. dar uzdeda groteles pamates ir kur nors pirkti, lipalo ir blizgalo ir vualia, matome ka turime
prakeiktos maximos su savo "tuningo" skyreliu 
[img]http://i32.photobucket.com/albums/d4/J-o-n-c-e/Zalgiris500.jpg[/img]
-
deivideliux
- Klubo Narys
- Vietovė: Rokiškis-Šiauliai
-
donatukass
- Veteranas
- Vietovė: panevezys
-