pasilus masina dumija
pasilus masina dumija
tai va, mano draugo vectra b 98 metu 1.6 , 16 voztuvu , 74 kw, pasilus normaliai , praded dumyt , bet dumas nei melynas nei ka, normalus, bet dumijja kazkaip neiprastai...viskas tvarkinga, pas elektrikus tikrinta, tepalas nedingsta, antifryzas irgi nedingsta, zodziu viskas gerai tik apsukos biski pulsuoja...tai ka galetumet patarti?
Kai oras bus maziau dregnas tai nedumins
Pas mane, kol oras sausas arba jei sala - viskas tvarkoje, bet kai atvesta ir dar labai dregna is duslintuvo eina baltas dumasm (net ir pasilus) is pradziu stresavau, bet antifryzo is esmes nemazeja, issipletimo bakelyje jo isvaizda normali, taigi jau treti metai taip vazineju 
tai jus uzkurtai leiskik padirbti ir paziurek ar is duslituvo lasa, jai taip tai bus bakeliuose kondensato vandens jis garuoja ir delto yra balti dumai. dar klausimas ar tas draugelis vazineja trumpais atstumais ar ne??? nes jai i darba 3-4km ir i namus tai tas yra normalu as turiu galvoje del kondensato
www.fun2go.lt
Siauliu kartodromas
Siauliu kartodromas
krc pas mane ta pati problema.persivirinau duslintuva, ispjausciau visus bakelius ir i gala sportini bakeli, kuris jau anksciau buvo naudotas.ir iskart po pakeitimo isilus varikliu pradeda dumint visokiu spalvu dumais, tai baltais tai melynais tai juodais, kas galejo nutikti?
[url=http://img241.imageshack.us/my.php?image=img007m.jpg][img]http://img241.imageshack.us/img241/8994/img007m.jpg[/img][/url]
Re: pasilus masina dumija
pas mano teva tokia pat masina irgi taip pat ant apsuku laisvu kai pasyla masina, kiek visko ten dare vistiek nieks nepadejo, galutinis variantas nepirkt ecoteco ir nebus problemu, nes vien is kiek pazystamu turejau nusiskundimu, sudas cia ne variklis.vvaidukss rašė:tai va, mano draugo vectra b 98 metu 1.6 , 16 voztuvu , 74 kw, pasilus normaliai , praded dumyt , bet dumas nei melynas nei ka, normalus, bet dumijja kazkaip neiprastai...viskas tvarkinga, pas elektrikus tikrinta, tepalas nedingsta, antifryzas irgi nedingsta, zodziu viskas gerai tik apsukos biski pulsuoja...tai ka galetumet patarti?
93m 323f 1.6i