Taigi, buvo man persokes pagrindinis dirzas per 3 dantukus, tai as esu pinai susimastes ar galejo kliut voztuvams? nes su persokusiu vazinejau kelis menesius... Girdet nesigirdi, nes dabar kompensatoriai kalena ( masina ~1metus prastovejo, tai ir jie uzsistovejo...)
Ruosiuos keist visus dirzus ir pan, bet galva kelt salin nelabai norisi
Taigi, gal kam buvo panasi situacija? beje, variklis C20XE
C20XE
A. Birsas "Merginos butu nuostabios, jei patektum i ju glebi nepatekdamas joms i nagus..."
Kompresija matavau, buvo visur po 16 tik vienam 15... gal truputi perdaug? O kai vazinejau tai buvo padidejusios kuro sanaudos, trauka ryskiai sumazejus......
C20XE
A. Birsas "Merginos butu nuostabios, jei patektum i ju glebi nepatekdamas joms i nagus..."
kai keisi dirza nusiimk welenelius ir kompensatorius tuo paciu pasikeisk dings garsai ir bedos,bent as manau,nes jei tiek atlakstei,ir wiskas ok,tai ir turetu but ok mano draugelis alfa nupirkes buwo,netrauke wisiskai,nuware y serwisa,prie jo akiu dirza perdejo,9dantim buwo pabege mietkes,i po siai dienai ta alfa kiek zinau waziuoja
16bar nera per daug, netgi labai normalu, o 15bar irgi nekatastrofa tik 1 bar tesiskiria. keisk dirza kuo greiciau ir rekomenduoju viska keisti ty. parazitiniai guoliai aut. itempejas ir vandens pompa. Jei nesinori leisti pinigu tai bent paziurek ar normaliai sukasi, ar nekliba, ar nestringa tie guoliai kuriuos as cia isvardinau.
jai vaziuoja ir kompresija gera kam ieksoti slieku??? man kai persoko per 3 dantis tai visi voztuvai nulinko tvakiau. dar toks klausimas iz kur tu suzinosi kuris kompensatorius kalena??? as tavo vietoje jai noras yra isimciau kompensatorius ir ispaluciau pradziai su dyzeliu poto su spiritu ir pramankstinciau man asmeniskai ne opeliui pasiteisino ir nieko keisti nereikejo.
siaip jei vaziuoja tai viskas ok, nes jei butu linke voztuvai dirbtu kaip traktorius o trauka ir kuro sanaudos blogeja automatiskai del blogo degimo ar istikruju nera per daug 16 atmosferu?
Juoda cali su raudonu galiniu buferiu :D
c20xe remonte:(
C20xe (red) sold:(
Dabar C20NE (sidabras)
Egas rašė:Taigi, buvo man persokes pagrindinis dirzas per 3 dantukus, tai as esu pinai susimastes ar galejo kliut voztuvams? nes su persokusiu vazinejau kelis menesius... Girdet nesigirdi, nes dabar kompensatoriai kalena ( masina ~1metus prastovejo, tai ir jie uzsistovejo...)
Ruosiuos keist visus dirzus ir pan, bet galva kelt salin nelabai norisi
Taigi, gal kam buvo panasi situacija? beje, variklis C20XE
O is kur zinai kad dirzas tau persokes? Metkes ant dirzo dar matosi?