Calvin rašė:Cia todel kad tavo draugas, skambinau as jam kazkada tavo vardu, del suvedimo - atsifutbolino mandagioj formoj - kad ne jo cia skyrius ir viskas..
Ot sito tai nezinojau. Reiks kada paklaust prie progos. Nes buna kartais, kad kai daug apsiima, tai laiko naturaliai neturi.
calibra 8v, 1990 12m - parduota kazkur i Marijampoles rajona
Haris_24 rašė:Pakeitei kuro siurbli???
Ir idomu kiek jis kainuoja...
uz kuro siurbli sumokejau320lt. , bet to neuzteko vistiek masina nevaziavo, tai ko ten tik nedare , dar kuro filtra pakeite, o galiausiai buvo isimtas bakas ir ten tokia maza gumyte"tarpine" kazkokia tais, ora leido todel ir nevaziavo visai.
Tai istorija tokia ... cingis su energizeriu mate sestadieni kaip smagiai dirba mano varikliukas.... zopa kaip sakoma ....... tai nuvariau atgal i armi, palikau masina ... bet nebutu geras servisas ..... tai vakare paskambino ir pasake, meistras atostogose kuris tvarke man varikli, nors pries savaite jis irgi buvo ka tik gryzes is atostogu.... ieskojo ieskojo ir nieko nerado galiausiai ... tai dabar gal but kaltas laisvos eigos voztuvas ..... jooo tai per grand myta jai ka pastumsit mane ... bus visiskas turbo .......
gerai be komentaru ilgesniu komentaru: kur veidrodelio stikliuko ieshkot? Visa kita nagingos Calvin rankos ir Super glue padarys.. zhinau egidas turi ideju... kiek kainuoja?
c20ne 93' - SOLD
c20ne 92' RedDemonRide Edition - SOLD :trance:
I'll be back :gang:
mantisimo rašė:Siandien oats pastaciau savo aftomobili in da servisas. Keicia guoli ir ivores. Bet as vistiek per GM laimesiu bjauriojo anciuko nominacija
NIFIGA neishdege tau apdovanojima gaut
c20ne 93' - SOLD
Calvin rašė:gerai be komentaru ilgesniu komentaru: kur veidrodelio stikliuko ieshkot? Visa kita nagingos Calvin rankos ir Super glue padarys.. zhinau egidas turi ideju... kiek kainuoja?
nuvaziuok i auto daliu parduotuve ir nusipirk. kainuoja apie 12lt. kazkas panasaus.
Calvin rašė:gerai be komentaru ilgesniu komentaru: kur veidrodelio stikliuko ieshkot? Visa kita nagingos Calvin rankos ir Super glue padarys.. zhinau egidas turi ideju... kiek kainuoja?
Paryziaus Komunos gatveje yra firma stiklita. Ispjaus ka tik noresi (kaina berods iki 20 Lt). Tik trukumas tame, kad jie man ispjove ne sferini veidrodi. Gal kitokio ir neturi? Pasiteirauk pas juos.
mantisimo rašė:Siandien oats pastaciau savo aftomobili in da servisas. Keicia guoli ir ivores. Bet as vistiek per GM laimesiu bjauriojo anciuko nominacija
NIFIGA neishdege tau apdovanojima gaut
Reikejo su turbinke dar kitoi pusei pasidarbuoti tikrai buciau isroves pirma vieta
Taiwa snd palikau pas maxa lopyti rudys turetu iki ryt wakaro buti jau grazu;) Bet dar reikes pries tehnikini varant paremontuoti rankini ir dar keleta smulkmeneliu. Gal kas zinote koki garazini dede vasia, kuriam butu galima palikti sutvarkyti situos dalykus?
stogas1 rašė:To Mantisimo: Del technines apziuros. Ar smarkus tie tavo masinos gedimai? Vaistineles ar gesintuvo kaip trukumo nevardink.
Manau galeciau tau padeti.
Viska ivertines ir pergalvojes nusprendziau praeiti tehnikini saziningai. Man tik reiketu padaryti rankini ir pakeisti spyruokle. Pvz ar nebutu galima pas koki meistreli 6eniui uzsirasyti.
Shiaip 100 lt. (stafke, bet ne i mano kishene) manau galeciau padet.. nesazhiningai..
Haris_24 rašė:Pakeitei kuro siurbli???
Ir idomu kiek jis kainuoja...
uz kuro siurbli sumokejau320lt. , bet to neuzteko vistiek masina nevaziavo, tai ko ten tik nedare , dar kuro filtra pakeite, o galiausiai buvo isimtas bakas ir ten tokia maza gumyte"tarpine" kazkokia tais, ora leido todel ir nevaziavo visai.
Kur tvarkei? manoji atrodo irgi ant benzo užsilenke.. baiges dujos tai sustojau pakeliui i darba. Net susiroopines buvau, kad gal tepalu nesuzhiurejau, bet ipylaiu bezdalo- atsigavo ir dar... kiek galutinis variantas kainavo?
c20ne 93' - SOLD
HIS, Taigi va....mantisimo savuosius pardavineja.
mantisimo,
galiu suvest su bicu,kuris uz 100lt masina,nors ir be ratu gali pravaryt,jei ka skambink man-paderinsiu.
Aciu uz pasiulyta pagalba del tehnikinio. Bet man vienintele beda buvo kad nestabde desines puses rankinis. Sis trukumas pasalintas ir snd vaziuoju pakartotiniam. Ydomus trukumas tas kad netiko mano grazusis vairas nu dar pora lempuciu nedege. Ir langu plovimo skyscio nebuvo, tai uzskaite kaip gedima