Nebuciau keles sios temos i viesuma (nenoriu stukalinti ir buti mentu), taciau mane tokie atvejai uzp**so, del to as nebeturiu jokio noro tureti si hobi. Tiksliau tokie, kaip Geras.festest sita mano pomegi numarino . .
Kaip zinote automobilis yra mano hobis, taciau manes nevezha nuo tepalu pajuodusios rankos ar purvinos panages. Manes nevezha shalti garazhai, neshvarios grindys ar tokios uzduotys kaip "atsukti uzrudijusi varzta". Uz fizini darba, jeigu jis man neidomus, moku kitiems.
Istorija: norejau paruosti automobili ziemai ir darbus patikejau atlikti Geras.festest.
Pasiemes automobili, parvaziavau namo ir nieko blogo nepastebejau.
Tik statant masina pastebejau, kad vienas ratas buvo tik su vienu varztu ir net tas buvo prasuktas.

Konstrukcija, ant kurios laikosi automobilis laikesi tik vienu varztu ir tas prasuktas vietoje 4?! Riedant nuo kalno ant 180 nejauciau jokios vibracijos, del to nepastebejau nieko blogo, taciau jeigu butu kas atstitike? Ar jus tai suvokiat ?!
Be to pastebejus sia xaltura nusprendeme su draugu patikrint atliktus darbus. Apejus ir apziurejus automobili is isores radome ivairiu ibrezimu, ilenkimu, kuriuos festesas bande uzmaskuoti keletos kilogramu spakliaus pagalba.

Be to pastebejome isdauzta priekine lempa

Mano manymu automobilis buvo naudotas ir uz servizo ribu, nes bagazineje rasti buteliai nuo zebenksties alaus. .

Kada is isores abziurejome masina, lindom po kapotu ir radom dar ivairiu xalturu.
Ausinimo sistemos gryztamoji slanga buvo uzkimsta ir nepajungta i bakeli:

Ausinimo bakelio "propke buvo prasukta"

Visa tai pastebejus buvo tikrai pikta, bet veliau aiskinantis santykius su Geras.festest supratau, kad jis pavoge ir mano sena antifryza ir susipyle i savo golf'a ! sito as nepakenciau ir reikalavau atlyginti 30lt zala.

Taciau jis pradejo slapstytis, negalejau jo pagauti. Siap taip isejo susiskambinti su juo ir jis aiskino man, kad del infliacijos Lietuvoje jis negali sumoketi siu pinigu.
Bukite atsargus kolegos
Parodija susijusi su vienu gincu xalturu atzvilgiu. Sia parodija nenoreta, ko nors izeisti ar kazka pakritikuoti, just for fun, Made by Human and festest.