kur wyks sekantis suwaziawimas
APIE JURGI GERAI ARBA NIEKO !Sitam kaip Cut sako Idiotu forume nera temos skyrelio prsistatymas tdl ir nezinot ! Naujokas naujokas .,,, pamaciau mieste kazkaip nemazai colibru ir tinklalapio adresiukas buwo unt siknos . uzsukomCalvin rašė:Keisciausia kad naujoka "gaidina" patys su klubu is esmes turintys nedaug bendro ir nevienam GM nedalyvave zmones: amzinas "pirksiu Cali ir jau sekanciam meete tai jau tikrai dalyvausiu" pazadukas Colibriukas, golpuks CUT ir Jurgis (who the F is Jurgis?!)Na bet esme ishdeste. Maxas apsilk kojas, pasidomek daugiau klubo veikla, paskaitinek foruma- rasi visa kas tave domina, nuveik ka nors naudingo o tada jau kelk aziotaza. TU GALI!
![]()
Žopel Valybra :D
ne taip supratai, idiotu forumas opel-klube, cia dar padoriai.jurgis rašė:APIE JURGI GERAI ARBA NIEKO !Sitam kaip Cut sako Idiotu forume nera temos skyrelio prsistatymas tdl ir nezinot ! Naujokas naujokas .,,, pamaciau mieste kazkaip nemazai colibru ir tinklalapio adresiukas buwo unt siknos . uzsukomCalvin rašė:Keisciausia kad naujoka "gaidina" patys su klubu is esmes turintys nedaug bendro ir nevienam GM nedalyvave zmones: amzinas "pirksiu Cali ir jau sekanciam meete tai jau tikrai dalyvausiu" pazadukas Colibriukas, golpuks CUT ir Jurgis (who the F is Jurgis?!)Na bet esme ishdeste. Maxas apsilk kojas, pasidomek daugiau klubo veikla, paskaitinek foruma- rasi visa kas tave domina, nuveik ka nors naudingo o tada jau kelk aziotaza. TU GALI!
![]()
uzsiregistravom ir stai as cia
-
Rocco_
- Veteranas
- Vietovė: Majamis - Kaunas - Londonas
cia kiek dbr perskaiciau tj susidare nuomone kad colibriukas kaip tikras forumo zinovas,senas dalyvis,dalyvaujantis meetuose,matantis dauk calibru,taciau neturintis jos bet galvoja pirkt iki 2k lietuvisku stock calibra,nors syky gawo nuo kaskokios calibros i spranda....anyway waike nesuprantu ka nori tuo parodyt.galeciau duot patarima,kai isigysi calibra tada reiskis forume nes dbr visokiu zemelapius pardavineji,perki calibra ir dar dauk visokio slamsto prirasinejas visur esi....susiprask pagaliau,nes is visu situ veju matyt kad esi neuzauga norintis greiciau tureti masina.
VW Golf 1.9 TDI 81kw 96m
VW Golf 1.9 TD 95m [SOLD]
Ford Windstar 3.8 V6, 96m [SOLD]
Mitsubishi Eclipse GS,16v Dohc [SOLD]
Opel Calibra C20NE [SOLD]
VW Golf 1.9 TD 95m [SOLD]
Ford Windstar 3.8 V6, 96m [SOLD]
Mitsubishi Eclipse GS,16v Dohc [SOLD]
Opel Calibra C20NE [SOLD]
Stebint is sono tai atrodo belieka calibros klubo nariams po peili paduoti kad galetu vieni kitiems gerkles perpjaut
o vyrsesnieji tai tik palaiko taip parodydami savo aukstesne "valdzia". Ar nebutu laikas bent vienam adminui apie tai susimastyti ir stengtis ta problema spresti? nezinau kaip buna jusu mytuose susitikus,gal ir ok viskas be mustyniu,be stumimo viens ant kito.Bet paziurekit i foruma? Sorry jei ka,gal cia man vienam taip atrodo,esu prates prie kitokiu bendravimo taisykliu.
-
Tornado
- Klubo Prezidentas
- Vietovė: Kaunas
- Kontaktinė informacija:
dar vienas teisuolis 
idemiai perskaityk
belekox belzebubas prisiregistraves forume nesiskaito klubo nariu, o kai atejes visus idiotais vadina, nemanau, kad jam lemta cia toliau likt.
ir parodyk tu man kur klubo nariai pjauna vienas kitam gerkles?
kad prasalaitis kox bando parodyt savo tiesas, niekam cia neidomu ir niekas i ji nekreips demesio.
idemiai perskaityk
belekox belzebubas prisiregistraves forume nesiskaito klubo nariu, o kai atejes visus idiotais vadina, nemanau, kad jam lemta cia toliau likt.
ir parodyk tu man kur klubo nariai pjauna vienas kitam gerkles?
kad prasalaitis kox bando parodyt savo tiesas, niekam cia neidomu ir niekas i ji nekreips demesio.
"Eine Legende Lebt Immer..."
To Aurikas: o neatrodo tau, kad labiausiai naujokus forume pjauna panashus naujokai tik apshile kojas ir nusisprende, jog laikas kitus neva zhalius auklet ir "gaidint", o kad kasmetiniuose meetuose (kur nepaisant pasak taves "aukshtesnes valdzios savivales" kasmet ir 3kart i metus renkasi 30-40 automobiliu vos ne su dvigubai daugiau nariu) elgtusi prieshiskai ar diskriminuotu per 5 metus man matyti neteko. O tau? Tiesa ir taves manau nesu ten mates.. 
Paskutinį kartą redagavo Calvin 23 Rgp 2008, 23:30. Iš viso redaguota 1 kartą.
c20ne 93' - SOLD
c20ne 92' RedDemonRide Edition - SOLD :trance:
I'll be back :gang:
c20ne 92' RedDemonRide Edition - SOLD :trance:
I'll be back :gang:
Taip Calvin nesi ten manes mates tikrai,nesu buves myte,ir jei dar pameni tai pats mane kazkada senai pakvietei onej prisijungti prie klubieciu
galbut kazkas ir pjauna is naujoku,bet matau ir kada raso normaliai o ji bando vartyt visaip
tikrai tai ne mano reikalas,priimk ta nuomone kaip pro sali einancio ir tai pastebincio. Draugiskesnis bendravimas padetu siam klubui pletotis. tai tik mano nuomone, atsiprasau jei koki moderatoriu izeidziau.gerbiu savo,ir jusu automobilius del ko cia ir esame.