del variklio temperaturos

Su automobilio varikliu, transmisija ir jų eksploatacija susiję klausimai.
Atsakyti
vvaidukss
Klubo Narys
Vietovė: Klaipeda

del variklio temperaturos

Standartinė vvaidukss »

pas mane tokia huinia prasidejo nuo vasaros vidurio kazkur...mieste vaziuojant, dar i koki kamsti papuolus sukyla temperatura iki 100 karts net daugiau , bet vanduo neuzverda kaip man seniau budavo...lyg ir nebegirdziu ventiliatoriaus dirbancio? kas gali but? temperaturos daviklis parejo ? viskas keista buvo pruies metus;vandens pompa, termostatas, termo daviklis, paskirstymo dirzas...laukiu patarimu
vvaidukss
Klubo Narys

Standartinė vvaidukss »

beje, buna uzeina pakyla temperatura iki 90 , nukrenta biski ir vel pakyla ir laikosi, seniau taip nebudavo, kartais vos ne iki 45 nukrenta
Nitro
Klubo ex-Narys
Vietovė: Vilnius

Standartinė Nitro »

termostatas bus mires. O siaip vasara karshtyje stovint temp gali virsh 90 pakilt - nematau dideles problemos. Svarbu kad ventiliatorius laiku isijungtu ir atausintu.
vvaidukss
Klubo Narys

Standartinė vvaidukss »

nu tas virs 90 tai man tas pats, bet man kila vis aukstyn. gal bus termo daviklis parejes? nes negirdziu ventiliatoriaus...beje kaip patikrint ar jis veikia ar nea?
soundas
Entuziastas
Vietovė: Kalvarija

Standartinė soundas »

Ventiletoriu, patikrint gali pajunges tiesiai prie akumuliatoriaus, jai jis veike, tai bus daviklis, daugiau ten nera kam, na nebent saugiklis.
DeeMan
Klubo Narys
Vietovė: Vilnius
Kontaktinė informacija:

Standartinė DeeMan »

Pastovi vietoje kuri laika, gali biski pagazuot, kol varyklis ikais iki berods 93 laipsniu, tada turi isijunkt ventiliatorius ;)
[img]http://img144.imageshack.us/img144/4632/caliknq2.jpg[/img]
vvaidukss
Klubo Narys

Standartinė vvaidukss »

dariau taip, nieko, as seniau net per variklio burzgia girdedavau dabar nea...ventiliatrius yra eistas tai.as irgi itariau davikli nes naktim kai vazinejies temperatura laikoos padoriai
Tornado
Klubo Prezidentas
Vietovė: Kaunas
Kontaktinė informacija:

Standartinė Tornado »

cia kreipkis i erni jis tau papasakos ka ir kaip tikrint ;)
"Eine Legende Lebt Immer..."
Atsakyti