Na pas mane 4x4 F16 rodos, tai irgi kartais psaudo kazkoki skysti panasu i tepala speju kad vairo stipr skystis :/ kai atsils orai imsiu lauk greiciu deze....
kurioi vietoj pilasi tepalas i pavaru deze ir kaip patikrinti kiek jo yra gal stovi kokia matuokle ar kas panasaus?
1. Negalvok! 2. Jei galvoji - nesakyk. 3. Jei galvoji ir sakai - nerašyk! 4. Jei galvoji, sakai ir rašai - nepasirašinėk! 5. Jei galvoji, sakai, rašai ir pasirašineji - nesistebėk.
swejki...turiu cale su automatine grejciu deze ir noriu deti mechanine...noriu paklaust ar tix man mechanine deze prie esamo wariklio,atitx wisos twirtinimo skyles?
zejmanc rašė:swejki...turiu cale su automatine grejciu deze ir noriu deti mechanine...noriu paklaust ar tix man mechanine deze prie esamo wariklio,atitx wisos twirtinimo skyles?
Tinka beveik visos opeliuose naudojamos dezes(benzininiuose varikliuose) F16, F18, F20, F25, F28 cia dezes kurias rekomenduociau naudoti
zejmanc rašė:o kur rast ta dezes skaiciu F16? net neisiwajzduoju kur ieskoti...
pradarai kapota, susirandi deze. puse darbo jau padaryta pasiemi skudura, kisi ranka tarp paskirstytuvo ir vairo stiprintuvo skyscio bakelio, susirandi trauke, kur nuo ryciago i deze ieina, tada su skuduru pabruzini kairej pusej tos traukes. stai tau ir uzrasas
1991m, c20ne - SOLD
1997m astra X17DTL - vailokas
1998m megane scenic 1,6+LPG power