del gluso tai nesvarbu kad dokai tvarkingi, man irgi buvo mentas draguose prisikabines ei pala, as nebeskiriu kas kuris kur buvom meete? visma ir juniora prisimenu, o kitu kazkaip ne
pas mane jokio uzraso nes ten tiesiog vamzdziai simtiniai ir tiek ten gi tiesus vamzdis su vienu rezonatoriumi nuo pat kelniu
keista tik kodel nenubaude manes nes paprase vaistineles gesintuvo ir t.t., poto liepe atidaryt bagazine, o po kurio laiko atidave dokumentus ir sako: sekanti karta kai sustabdysiu jei duslintuvas bus toks pats pats palydesiu i TA kurio tu 100% nepraeisi
They see me rollin,
They hatin,
Patrolling they tryin to catch me ridin dirty...
Tryin to catch me ridin dirty...
Wisma rašė:pas mane jokio uzraso nes ten tiesiog vamzdziai simtiniai ir tiek ten gi tiesus vamzdis su vienu rezonatoriumi nuo pat kelniu
keista tik kodel nenubaude manes nes paprase vaistineles gesintuvo ir t.t., poto liepe atidaryt bagazine, o po kurio laiko atidave dokumentus ir sako: sekanti karta kai sustabdysiu jei duslintuvas bus toks pats pats palydesiu i TA kurio tu 100% nepraeisi
O kaip jis tave galejo nubausti?Pagal koki straipsni?Su kokiu prietaisu Decibelus butu pamataves??? Nieko jis tau negali padaryti kol neturi prietaiso su patikra triuksmui matuoti. Palyda i TA, tegul nejuokina Gal datr ir eilej su tavim ten pastovetu kol priims?
Wisma rašė:pas mane jokio uzraso nes ten tiesiog vamzdziai simtiniai ir tiek ten gi tiesus vamzdis su vienu rezonatoriumi nuo pat kelniu
O kaip jis tave galejo nubausti?Pagal koki straipsni?Su kokiu prietaisu Decibelus butu pamataves??? Nieko jis tau negali padaryti kol neturi prietaiso su patikra triuksmui matuoti. Palyda i TA, tegul nejuokina Gal datr ir eilej su tavim ten pastovetu kol priims?
galejo nubausti uz tai kad neturiu vaistineles gesintuvo ir kitu nesamoniu o del palydos i TA tai vienas pazistamas mentas sake jog tai tikrai imanoma...
They see me rollin,
They hatin,
Patrolling they tryin to catch me ridin dirty...
Tryin to catch me ridin dirty...
Tai gerai, jeigu taip nutiks isijunk savo telefona(jei jame yra filmavimo kamera) ir pasarink tu mentuku snukucius kurie svaisto savo darbo laika ir mokesciu moketoju pinigus lydedami masinas i TA
P.S Jei vakarais vazineji, nepamirsk kad TA dirba iki 18val
JunioR rašė:mazyli....... kas dingo?? "Parašytas: 2008 06 29, 23:32:17 Rašyti temą: Atsakyti su citata
man vakar nakti ir iskale keleivio puses fortke..."
dingo mp3 grotuvas, kuri i mage per usb jungiau...gaila, kad ten buvo muzikos, kurios kompe neturiu issisaugojes...tik keista, kad i bardacioka nelindo, nes ten buvo antra pinigine ir siaip geru dalykeliu. Nervina, kad sukiu pribiro i salona ir i keleivio sedyne (reiks uosviene ant jos pasodint
prisnekejo man cia Domas, kai tame bare sedejom