na snd man tox geras yvykis buvo... Gal biski ir kraupokas...
Na gryztu is shules viskas lyg ir gerai persirengiu pavalgau, ir atvaziuoja policija, svytureliai viska.. uzeina du "agurkeliai", pasibeldzia, atidarau duris, mandagiai pasisveikina. sakau laba diena. Klausiu ko reikia. atsakymas manes... na sakau kas nutiko. sako problemu biski turi. turetum vaziuoti su mumis iki prokuraturos ar kaip ten vadinas. sakau kas buvo ? sako jus ytariamas pavoges masinos Ratus. as abstulbau motina pradejo rekt kad vagis ir visoks tox... na nuvaziuoju y mentyna ir ten taip "graziai" pradeda manes klausinet visko.. as kadangi nieko nezinau tai ir sakau tiesa... ateina komisaras, ir tiesiai sviesiai sako tu nupisai mano ratus ? as wtf ? tu andrius akucevicius ? emmm net pasimeciau, sakau ne marius akucevicius. tie visi pasimete, klausia ar turiu dokumenta koky nors. padaviau pasa (pasiemiau nes galvojau kad prireiks) na jie visai issizioja. sako atsiprasom kad sutrukdem. sakau tai kaip dabar man namo parvaziuot. (neturejau nei cento kiseneje o namai uz 24 km) sako tai parvesim. sakau na gerai, bet baige darba. sakau tai ka man veikt. sesk pavezinsim parodysim kaip dirbam. nu galvoju ok
toks stai dienos nuotykis.... mentai paliko mirti kaip sakoma