Tai va gal zinot kas cia per bedos, ar kokios gumos ar dar kas... Calibros liktai nevalgo padangu, nors truputi prasisketus.
Padangos 215-40- R17
Dabar reikia padangas pirkti, gal kas turit tokias ar zinot kur rasti devetas, neblogas ir nebrangiai?
Pas mane irgi vaziuokle zeminta: su 215/40/17 ratais nuo slenkscio apacios (prie galines arkos) iki pagrindo ~10cm., ir viskas normos ribose.jimaz rašė:o vaziuokle pas tave zeminta?speju kad taip uztai gale ratai issikecia ir trinasi kampai....
tai ratai pas cales ir turi but truputi suvirte, kuo daugiau bus nuzeminta tuo daugiau ir ratai suvirs.Aruncia rašė:Dazniausiai kaip pas calibra pradeda valgyti galiniu padangu vidine puse tai buna pareja galiniai didieji salenblokai,o ratai kaip Jimas papaise /......\berods pas visas calibras taip stovi ar zeminta pakaba ar ne
gal padanga buvo truputi nuleide? siaip ir del to gali est padangasDunia rašė:Mano nezeminta - viskas standartas. Paikeiciau pagrindinius salenblokus, buvo visai suplyse. Tik as abejoju ar jie itakoja isvirtima, nes nepasikeite ratai. /...\ itariu kad man padangas labiausiai suvalge kai pakrautas vaziuoju. Nu reikia sustatyti dvi calibras salia ir palyginti![]()
Daugiau techapziuroje nieko nerado... tikesiuosi kad pades.
Arba as neaiskiai rasau, arba tu skaityti nemoki..Dunia rašė:Mano nezeminta - viskas standartas. Paikeiciau pagrindinius salenblokus, buvo visai suplyse. Tik as abejoju ar jie itakoja isvirtima, nes nepasikeite ratai. /...\ itariu kad man padangas labiausiai suvalge kai pakrautas vaziuoju. Nu reikia sustatyti dvi calibras salia ir palyginti![]()
Klysti. Zinau atveji, kai biciukas ant calibros buvo uzsidejes nuo e30 ratus ET15 ir dar 9J. Atrode debiliskai ratai islinde is masinos kebulo, bet jam grazu.666 rašė:Nuo guolių ratai nebūs kliši.
Sutinku, kad gali buti, kad ishsikreipia lazheronai, ypach jei jie is minksto metalo + dideli/sunkus ratai + duobes =)666 rašė:Kėbulas yra silpnas, gali susidėti ET10 10J, bet jeigu nesutvirtinsi lanžeronų, tai gal per 12 valandų cali išsižergs ir atsiguls ant pilvo, nes visi ratai turi KASTRO kampą
Na ok, peace, baigiam. Kiekvienas liekam prie savo teorijos =)666 rašė:Tu gal savo guolius ten "lėvai" stumdai, į kišenę darai. Gerus guolius keiti į naujus1h palaikyk supuvusią cali pakeltą ant pakelėjo, poto nuleisk, ir ratai stovės idealiai, nes suveikia ta fizika, apie kurią tu užsiminei. Kuo didesnis petys, tuo didesnis laužimas, kadangi guolyje laisvumo nėra, tai jėga persiduoda šakei, kuri per spyruoklę duoda apkrovą rėmui ir balkiui. Jei bus laisvumas guolyje, + petys, tai prasuks stebulę, ir turi būti glušas, kad negirdėtum tų žiaurių garsų.Pas mane R16 ET35 + 25mm rastafkės, tai 3 metus guoliai laiko( SKF ). Man jau atsibodo. Malonu būtu su tavim pabendrauti, bet nesiginčyti. IKI
Shake? Kaip ten su technikine ipjovus ir pavirinus pakabos detales? =)tomas rašė:Ten rejkia kaj ka ipjauti ir pawirinti