yra tas danktelis slenkscio tik neuzdetas buvo
reiks nauja foto padaryt...
siaip slenksciu tuning graziu reiktu
beje,kaip mano priekinis bamperis žiurisi? (pats dariau)
nu as truputi resiu, kaip kolega minejo, nulupk calibra lipala nuo pr stiklo, nebutina visiems priminti kad tai toks automobilis, manau lietuvoje pakankamai ju yra daug kad atsimintume ir be uzraso, ta tvorele priekiniame bamperyje nesiziuri, nezinau tas bamperis nesiziuri, mano akim per dideles skyles, lempos galetu buti visos tamsios, taip mano galva butu graziau. p.s. truksta trupucio dropo. p.s. kodel tavo priekinis kapotas kazkoks matinis? ar is tikro ar tik taip atrodo?
gana stipriai nesueina kapotas su sparnais ir priekiniu bamperiu. netgi toks ispudis kad jis kazkiek pasikeles yra. tai grozio neprideda. bet siaip tai juoda cale, kazkuom siek tiek skiriasi nuo stocko, maza pliusiuka galima uzdeti..
Cut rašė:nu as truputi resiu, kaip kolega minejo, nulupk calibra lipala nuo pr stiklo, nebutina visiems priminti kad tai toks automobilis, manau lietuvoje pakankamai ju yra daug kad atsimintume ir be uzraso, ta tvorele priekiniame bamperyje nesiziuri, nezinau tas bamperis nesiziuri, mano akim per dideles skyles, lempos galetu buti visos tamsios, taip mano galva butu graziau. p.s. truksta trupucio dropo. p.s. kodel tavo priekinis kapotas kazkoks matinis? ar is tikro ar tik taip atrodo?
na del groteliu gal ir sutinku,reiktu nusipirkt normalias , o skyles tai cia skonio reikalas as manau... taigi kapota reiks perdazyt nes kazkoks pablukes nzn ir atrodo kaip matinis
man tj jis visai grazus, tik kaip jau buvo mineta gerai butu idet koki grazesni tinkleli ir sutvarkyt kapota, kad nebutu taip atsistumes atgal,ir perdazyt o kokia apacioje nakladke dejaj? pirkai ar seip pritaikei kazkokia ?
ernix rašė:man tj jis visai grazus, tik kaip jau buvo mineta gerai butu idet koki grazesni tinkleli ir sutvarkyt kapota, kad nebutu taip atsistumes atgal,ir perdazyt o kokia apacioje nakladke dejaj? pirkai ar seip pritaikei kazkokia ?
turi galvoje bamperiui? na galima sakyt pritaikiau ,lipdžiau truputis spaklio ir vsio...
Gintass rašė:
na del groteliu gal ir sutinku,reiktu nusipirkt normalias , o skyles tai cia skonio reikalas as manau... taigi kapota reiks perdazyt nes kazkoks pablukes nzn ir atrodo kaip matinis
O tu paimk ir tą tvorą juodais matiniais dažais nupūsk. Nekris taip į akis ir manau normaliai atrodys... Juo labiau savo paties kurtas daiktas yra malonus akiai (jei patenkina lūkesčius).
http://blog.lrytas.lt/vytautas88/ -- mano blogas
C20NE
jei po teisybei tai graziau juoda tvora butu, bet sudas gausis, teks pirkti kita tvora juoda ir deti, nes ant sitos cinkuotos nifiga nesilaiko dazai, nebent kas menesi dazinesi jei nori kad gerai atrodytu. draugas bulkai nudaze juodai, pavazinejo menesiuka, paplove ir jau sviecia senoji tvorele...