peugeot 406 coupe vs mitsubishi eclipse 2g vs ?

Blevyzgos apie viską kas netinka kitur.
Rocco_
Veteranas
Vietovė: Majamis - Kaunas - Londonas

Standartinė Rocco_ »

ta iki 94m eclipse vanelina geriau negu 2g su tokiu pat motoru :D variklis toks pat lygiai taciau galia bsk skiriasi :D 2.4l seip ir slabnokas,3.0 galingas bet megsta sanaudas,na ziurint kaip kam patinka,jei nori geros traukos rinkis geriau 2g 2.0l turbo 4x4 147kw,zverukas smagus,jei nori ramiai ir ekonomiskiau tada 2.0l 16v. pats toki dvigateliu turiu tai jo sanaudos mane stebina tkr,yra LPG tj uz 20lt i majamy is sostines griztu ramiu vaziavimu.mieste sanaudos nevirsija 10l.na pateikiau faktu,bet cia jusu galimybe rinktis ;)
VW Golf 1.9 TDI 81kw 96m
VW Golf 1.9 TD 95m [SOLD]
Ford Windstar 3.8 V6, 96m [SOLD]
Mitsubishi Eclipse GS,16v Dohc [SOLD]
Opel Calibra C20NE [SOLD]
Jan
Entuziastas
Vietovė: Salcininkai

Standartinė Jan »

Kad nekurti naujos temos noreciau paklausti apie volva s60, 2001-2002 metu, benzinas. Ka galit pasakyti gero arba blogo?

P.S kaina iki 10k euro
Сначала подумай, а потом - промолчи.
popcys
Veteranas
Vietovė: Jungtines Telsiu Valstijos

Standartinė popcys »

nieko gero apie volvo isvis negaliu pasakyti, vokiskom masinom neprilygsta,vaziuokles kietesnes,detales brangesnes,isvaizda man nepatinka,uz tokius pinigus siulyciau pasizvalgyti i lexus,kad ir ir i is200 modeli ;) :)
wilazzz666
Entuziastas
Vietovė: Kaunas

Standartinė wilazzz666 »

Jaigu kalbant apie VOLVO tai optimaliausias variantas VOLVO S80 2,5TDI juose buvo montuojami AUDI varikliai, kiek esu domejasis - neuzhmushami.. aplamai VOLVO komfortabili masina, beto ju niekad nevagia, tiek jeigu pasiimsi ish JAV reikes dar iskishti kapeiku nemazai i juos..
euro
Klubo ex-Narys
Vietovė: Vilnius
Kontaktinė informacija:

Standartinė euro »

uz 15k lt popciau gali bembeli pasiimti. ta 5 kartos naujesni. tai as siulyciau sita daikta. pezas, clipse - visvien daugiau maziau barskalai. o va pas bemsa jau komfortas, pribumbasai pricindalai ir vaziavimo malonumas visai kitas. :)
[img]http://i32.photobucket.com/albums/d4/J-o-n-c-e/Zalgiris500.jpg[/img]
karambas
Veteranas
Vietovė: Alytus/Kaunas

Standartinė karambas »

Nesuderinamu charakteristiku masinos vs'ina.
[b]Siuo postu nieko izeisti nenorejau del salutinio poveikio kreipkites i gydytojus arba vaistininkus.[/b] Pagaliau DMB
Nitro
Klubo ex-Narys

Standartinė Nitro »

euro rašė:uz 15k lt popciau gali bembeli pasiimti. ta 5 kartos naujesni. tai as siulyciau sita daikta. pezas, clipse - visvien daugiau maziau barskalai. o va pas bemsa jau komfortas, pribumbasai pricindalai ir vaziavimo malonumas visai kitas. :)
penktuka lygini su dviem coupe automobiliais? :) nu nu
popcys
Veteranas

Standartinė popcys »

tai va pabandes ir mitsubishi ir pezo, issirinkau vistikto peza, prasidejo mano bandymu maratonas ir palyginimas su calibra :D pezo paemiau 2.0 varikliu, su mechanine deze ;) isvados: zymiai geresne garso izoliacija,zymiai daugiau komforto,ale prabangus coupe,gausi iranga, tik motoras 2.0 nera labai galingas,ejna kazkur vienas prie vieno kaip c20ne, nors turi 97kw,o ir apetitu nesiskundzia,pirminiai duomenimis,mieste ryja apie 13-14l bendzino ;) beja kiek teko susidurti 406 coupe, daznai kas vadina pezo calibra :D
nfsu_2.0
Veteranas
Vietovė: KLP

Standartinė nfsu_2.0 »

apetitas nerealus :?
C20XE
[url=http://www.speedtest.net][img]http://www.speedtest.net/result/455010487.png[/img][/url]
euro
Klubo ex-Narys
Kontaktinė informacija:

Standartinė euro »

garso izoliacija svarbus dalykas... man tai bene didziausias calibros trukumas. aisku pagydomas, bet vistiek :roll:
[img]http://i32.photobucket.com/albums/d4/J-o-n-c-e/Zalgiris500.jpg[/img]
saltis
Naujokas
Vietovė: Siauliai

Standartinė saltis »

popcys o kelintu metu tavo cali yra? :roll:
popcys
Veteranas

Standartinė popcys »

OT: saltis cali pardaviau jau senokai ;) tada kai siuliau kazkam uz 2500lt,tai uz poros dienu zmogus atvaziavo ir nupirko,dabar nesenai skambino,nes norejo pasiklausti ar pirkimo-pardavimo sutarti gali uz mane pasirasyti,tai pasiteiravau kaip automobilis,minejo kad jau viska susitvarke ir pakolkas dziaugiasi ;) o buvo ji 90 metu, viena is pirmuju kalaiciu :D

seip vaziavimo skirtumas tiesiog nerealus, iskart man padare lb gera ispudi,nors apie tos pezus per ta laika kol domejausi isgirdau visokios nuomones,bet bet,isskirus apetita esu viskuo lb patenkintas,o ir isvaizda mane pakerejo ;)
Tornado
Klubo Prezidentas
Vietovė: Kaunas
Kontaktinė informacija:

Standartinė Tornado »

na man uzteko pakeist calibra
ir isedus i ta kuri neisbaladota ispudis irgi neblogas ;)
apie naujesnes kartos auto nesneku :)
"Eine Legende Lebt Immer..."
Atsakyti