peugeot 406 coupe vs mitsubishi eclipse 2g vs ?
-
Rocco_
- Veteranas
- Vietovė: Majamis - Kaunas - Londonas
ta iki 94m eclipse vanelina geriau negu 2g su tokiu pat motoru
variklis toks pat lygiai taciau galia bsk skiriasi
2.4l seip ir slabnokas,3.0 galingas bet megsta sanaudas,na ziurint kaip kam patinka,jei nori geros traukos rinkis geriau 2g 2.0l turbo 4x4 147kw,zverukas smagus,jei nori ramiai ir ekonomiskiau tada 2.0l 16v. pats toki dvigateliu turiu tai jo sanaudos mane stebina tkr,yra LPG tj uz 20lt i majamy is sostines griztu ramiu vaziavimu.mieste sanaudos nevirsija 10l.na pateikiau faktu,bet cia jusu galimybe rinktis 
VW Golf 1.9 TDI 81kw 96m
VW Golf 1.9 TD 95m [SOLD]
Ford Windstar 3.8 V6, 96m [SOLD]
Mitsubishi Eclipse GS,16v Dohc [SOLD]
Opel Calibra C20NE [SOLD]
VW Golf 1.9 TD 95m [SOLD]
Ford Windstar 3.8 V6, 96m [SOLD]
Mitsubishi Eclipse GS,16v Dohc [SOLD]
Opel Calibra C20NE [SOLD]
-
wilazzz666
- Entuziastas
- Vietovė: Kaunas
-
euro
- Klubo ex-Narys
- Vietovė: Vilnius
- Kontaktinė informacija:
uz 15k lt popciau gali bembeli pasiimti. ta 5 kartos naujesni. tai as siulyciau sita daikta. pezas, clipse - visvien daugiau maziau barskalai. o va pas bemsa jau komfortas, pribumbasai pricindalai ir vaziavimo malonumas visai kitas. 
[img]http://i32.photobucket.com/albums/d4/J-o-n-c-e/Zalgiris500.jpg[/img]
-
popcys
- Veteranas
- Vietovė: Jungtines Telsiu Valstijos
tai va pabandes ir mitsubishi ir pezo, issirinkau vistikto peza, prasidejo mano bandymu maratonas ir palyginimas su calibra
pezo paemiau 2.0 varikliu, su mechanine deze
isvados: zymiai geresne garso izoliacija,zymiai daugiau komforto,ale prabangus coupe,gausi iranga, tik motoras 2.0 nera labai galingas,ejna kazkur vienas prie vieno kaip c20ne, nors turi 97kw,o ir apetitu nesiskundzia,pirminiai duomenimis,mieste ryja apie 13-14l bendzino
beja kiek teko susidurti 406 coupe, daznai kas vadina pezo calibra 
-
popcys
- Veteranas
- Vietovė: Jungtines Telsiu Valstijos
OT: saltis cali pardaviau jau senokai
tada kai siuliau kazkam uz 2500lt,tai uz poros dienu zmogus atvaziavo ir nupirko,dabar nesenai skambino,nes norejo pasiklausti ar pirkimo-pardavimo sutarti gali uz mane pasirasyti,tai pasiteiravau kaip automobilis,minejo kad jau viska susitvarke ir pakolkas dziaugiasi
o buvo ji 90 metu, viena is pirmuju kalaiciu
seip vaziavimo skirtumas tiesiog nerealus, iskart man padare lb gera ispudi,nors apie tos pezus per ta laika kol domejausi isgirdau visokios nuomones,bet bet,isskirus apetita esu viskuo lb patenkintas,o ir isvaizda mane pakerejo
seip vaziavimo skirtumas tiesiog nerealus, iskart man padare lb gera ispudi,nors apie tos pezus per ta laika kol domejausi isgirdau visokios nuomones,bet bet,isskirus apetita esu viskuo lb patenkintas,o ir isvaizda mane pakerejo