Prasymas..
Prasymas..
Gal kas vaziuodamas i VGM galetu is manes paimt spoileri ir nuvest i VGM?Randuosi Plungej ir Vezaiciuose, pats nevaziuoju tai nera kaip jo perduot latviuj kuris sake dalyvaus VGM... Kaip jis pats sake (latvis) tai uz atvezima gali sumoketi (bent jau taip supratau...) Spoileris yra gana nemazas ir i bagazine sunkiai tilptu...
C20XE
A. Birsas "Merginos butu nuostabios, jei patektum i ju glebi nepatekdamas joms i nagus..."
A. Birsas "Merginos butu nuostabios, jei patektum i ju glebi nepatekdamas joms i nagus..."
Sorry bet mano blaivia galva turėtum bent iki KLP pats tą spoilerį sugebėt atityst, o ne "gal kas pas mane į namus velniasžin kur atvažiuotų, paimtų didelį gremėzdą, parduotų latviams ir po to man pinigus į namus atvežtų, o jums gal kas sumokės, gal miškas padėkos". Savam klubo žmogui būtų negaila, bet paties tai niekas net akyse regėjęs nėra.. 
c20ne 93' - SOLD
c20ne 92' RedDemonRide Edition - SOLD :trance:
I'll be back :gang:
c20ne 92' RedDemonRide Edition - SOLD :trance:
I'll be back :gang:
Tai visdelto niekas negali pagelbet?
viewtopic.php?p=124527#124527
viewtopic.php?p=124527#124527
C20XE