Calibru foto is Lietuvos ir uzsienio
Tavo pareiskimas tolygus pasakymui, kad visi zmones turi gera skoniBagyra rašė:Na jei butu visiskos beskonybes, tai niekas tuo neuzsiiminetu ir niekas demesio nekreiptu, bet taip toli grazu nera.
Jei lygybe dedi dar ir tarp "iskirtinumas" ir "grozis", tai tada zemiau esancios fotkes dedikuojamos tau

Kaip matai, babkiu kai kurie is ju yra sukise visai normaliai.
Tikiuosi supranti, ka tuo norejau pasakyti?
-
danistattoo
- Klubo ex-Prezidentas
- Vietovė: Klaipeda
- Kontaktinė informacija:
Supratau ka norejai pasakyti, taciau ir tu nepilnai supratai ka as sakiau 
As nekalbu apie tai, kas daryta del show ar ant bajerio.
O jei kisha pinigus i kazka, tai vadinas jiems tai patinka ir patinka tay, ka jie daro, o jei ju toks skonis, tai ka? man nepatinka, taciau jam patinka. Visada bus kam patiks, kam nepatiks, ir kam isvis nei silta nei salta bus. Bet jei man nepatinka, as nevadinsiu to beskonybe, nes kazkam gal tai "skonybe".
That's all.
As nekalbu apie tai, kas daryta del show ar ant bajerio.
O jei kisha pinigus i kazka, tai vadinas jiems tai patinka ir patinka tay, ka jie daro, o jei ju toks skonis, tai ka? man nepatinka, taciau jam patinka. Visada bus kam patiks, kam nepatiks, ir kam isvis nei silta nei salta bus. Bet jei man nepatinka, as nevadinsiu to beskonybe, nes kazkam gal tai "skonybe".
That's all.
Carboninis kapotas, tai kapotas, is anglies pluosto audinio.Staska rašė:carboniniai kapotai tai kapotai i sh plastiko
Nuo to, kad jis sutepamas polisterine ar epoksidine derva, jis plastiku nepasidaro
Specialiai apdirbtas anglies pluostas naudojamas, nes yra pakankamai tvirtas, ir tuo paciu labai lengvas. Na, zinoma, pats rastas irgi grazus
2 Ramunas: kainuotu apie 1000Lt. Jei rimtai domina - rasyk asmeniskai.
p.s. sorry, kad i pusmecio senumo posta atsakiau
-
jimaz
- Klubo ex-Narys
- Vietovė: Vilnius-Alytus
bet del to kabriko kaip yra? gamykliskai jie nejo, tai jie tuninguoti kokioj nors firmoj ar kaip? nes mates ne viena photo kabrio....ydomu kokia kaina vaikshto ir t.t.
[size=67]astra 2.0 DTI 16v[/size]
[size=67]calibra 2.0 16v turbo 4x4 150kW - [color=red]SOLD[/color]
calibra 2.0 16v dohc 110kW - [color=red]SOLD[/color][/size]
[size=67]calibra 2.0 16v turbo 4x4 150kW - [color=red]SOLD[/color]
calibra 2.0 16v dohc 110kW - [color=red]SOLD[/color][/size]
Va tau ir atsakymas:jimaz rašė:bet del to kabriko kaip yra? gamykliskai jie nejo, tai jie tuninguoti kokioj nors firmoj ar kaip? nes mates ne viena photo kabrio....ydomu kokia kaina vaikshto ir t.t.
204ps rašė:Rüdigers Cabrio is originally Hornstein.
Hornstein made the best Cabrio convertions imho. They use a Audi top, which is foldaway totally.
Calibra as carbio is hot, i think!
Hornstein don't do it anymore, but a garage in Berlin bought the licenses to do the same convertions. It cost now about 10 - 20 k Euro, just the convertion!
-
cOdH
Sugalvojau surinkti pasaulio calibru (aisku graziu, vertu demesio) foto i viena vieta. taigi siuskite man kas turit, kokiu graziu foto su calibra ir jos visos atsiras http://advanced.lt/calibra pasirinkus direktorija cali arba tiesiog http://advanced.lt/calibra/index.php?imgdir=cali
Taigi lauksiu graziu fotkiu
Taigi lauksiu graziu fotkiu
Paskutinį kartą redagavo cOdH 01 Rgp 2005, 08:44. Iš viso redaguota 1 kartą.
-
GoldberG
- Naujokas
- Vietovė: London
kaip jum tokia?
Kad ir juoda duona misiu, svarbu gera merga p..iu.
-
BravoL
- Klubo garbės narys
- Vietovė: Alytus
Amm.. Cia shita fotke gerokai pamazinta.. Pas mane ant originalo lyg ir matosi vamzdziai..calibra rašė:Itariu, kad viso labo cia tik Rosberg edition, nes lanku kaip ir nesimato :/EDWARD555 rašė:575 ar kiek ten pas sita gerule ...
C25XE SOLD..
A6 '00 2.7TQ..
http://s1.gladiatus.lt/game/c.php?uid=66179
A6 '00 2.7TQ..
http://s1.gladiatus.lt/game/c.php?uid=66179