kazkada kai neturejau ka veikt sugalvojau gal visi savo calaiciu spidometru kilometraza surasom galesim isrinkt maziausiai pravaziavusia jei sudina ideja trinkit lauk tema
calibra rašė:O, matau cia nebus apseita be megiamiausios mano temos - "rida tikra"
nes nuiminedamas speedika GM plomba buvo uzdeta pirma kart toki dalyka maciau, per kuria 4 laidus nutraukiau nes kaip cia kazkas forume patare "lupk drasiai" tai teko lituot. o del stovio gali festesas pasakyt ka mate pakeles auto, tiek vaziuokle su original dar detalem tiek kebulas. tuo ir pasakyta.
[b][color=#BF0000]Torque,it's that your Honda never had!!! [/color][/b] [img]http://images47.fotki.com/v1479/photos/1/1402078/6975066/megafoto2-vi.jpg[/img]
hm, 136k rida daleiskim tikra buvo (bet to variklio jau nebeliko gyvuju tarpe, kaip ir pakabos detales senai sukeistos, na ir salonas kitas) Tad esmes jokios turbut is tos ridos nelike, na valytuvai gal tada maziau naudoti, ar bagazines dangtis maziau varstytas
Po to, kai Dievas sukūrė moterį, nei Dievas, nei vyrai nebeturi ramybes. :)
pas mane 154.000, kai parsivariau is italu, buvo 108.000, rida tikra, nes kai atsukinejama, arba ne pirma karta verciasi spidas, uzgesta uzrasas TOTAL, o pas mane tebeyra
Cut rašė:pas mane 154.000, kai parsivariau is italu, buvo 108.000, rida tikra, nes kai atsukinejama, arba ne pirma karta verciasi spidas, uzgesta uzrasas TOTAL, o pas mane tebeyra
cut nemaisyk calibros su savo golfu
[size=100][b]Turbo[/b][/size][size=67]dyzelis[/size]
Everybody and Their Mother Has a Glock
191795, nupirkau spalio pabaigoj ir buwo 181765, is variklio bukles ir salono stovio tikrai nepanasu kad atsukta butu, garantuot nk negerantuoju bet kiek mates tai virs 200k kai buna pradeda rysketi salono nusitrynimas, o cia nk panasaus, o del variklio tai servise pries perkant matuota kompresija ir panasiai, meistras nustebo kad tiek daug rado dar
kai pirkau buvo 81 256 jei ne pratrinta begiu apdaila tai be abejoniu galvociau kad neatsuktas. nei vienos rudeles, ant pakabos daliu visur dar lipdukai popieriniai yra like. tipo gamikliskos detales. pagal diskus stabziu jei ne pakeisti tai tiek ir pravaziuta, is italijos lietuvoi ziemos nie mate, stovejo po stuogu dabar 91 422
Sekas jums Siand pagaliau paziurejau 282465 Panasu i tikra nes salonas geros bukles isskyrus vairuotoja sedynes sonus... Na bet +/- tas 100000 nieko tokio