Na, skaiciau as ta info apie naryste, bet neviskas ten paaiskinta ... Na, reikes gal kita penktadieni sudalyvauti MM , o susirenka daug zmoniu? Ka jie ten susirinke veikia?
susirenka kaip kada, priklauso nuo oro, nuo noro ir galimybiu buna ir nulis. siaip as pats jau seniai bebuvau nezinau kaip dabar su tuo lankomumu o del to ka veikia, tai kai susirenka tada ir sprendzia ka veikti
Manau si penktadieni bus neblogas oras, todel manau verta istraukti savo rudikes is garazu ir atvaziuoti i meeta, pasizmoneti, pasidalinti naujienomis, ir laikas pasiplanuoti koki pick-nick'a kai orai grazeja tai ir apetitas gereja
dawai pick-nick darom kita sav. kaiptik naujokele pasirodys, o tai as dabar vakarais dirbu. noreciau kaskur istrukt uzkniso garaze smirdet, jau tie tvarkymai man per gerkle lenda
Calvin rašė:3 postai iš eilės... žmogau ar tu su savim diskutuoji ar mygtukas EDIT tau visiška mistika ir nesuvokiamas dalykas?
pardawei calibra koks grieztas palikai sakes... a tau kliuna kad jis cia sneka? bet sioks toks veiksmas vyksta klp... o tai isvis mirus vieta palikus cia
NosTraDamX o tu ka gal nauja cali nupirkai? forume duomiesi variklio performansu. isiurbimo sistemom, c20xe chip tuningu. ar dar tik ruosies pirkt. o tai nepaklausi nesuzinosi, ziurek tik ishlysi ish garazo po kokiu metu su nauju bolidu
nu lai tai lieka nedidele paslaptis viskas savo laiku... nuraminsiu dar nieko neturiu...nes nelabai laiko tam yra... baigineju mokslus... pavasari diplominio gynimas tai db net nepradesiu i garaza lyst... bet nuo vasaros prasides darbai... bent jau planuoju kol kas
to calvin : ne mistika tas miktukas bet tik tiek kad norejau parodyt kad tie du nikai mano:D maza kas nesupras Shiaip sorry Tai dar tuo paciu ishkart klausiu kad atvarys pasizmonet 8 val?:)
O aš pagaliau irgi žinau ko noriu už kokių vienų metelių ir kam pradėsiu po truputį kaupt... jei naujos Cali nebus, savo akį užmečiau ant Celica nuo 2000m. GTS - 192ag
c20ne 93' - SOLD
c20ne 92' RedDemonRide Edition - SOLD :trance:
I'll be back :gang: