vairo stipro bedos, nesamones

Viskas, kas netelpa i kitų sub'ų temas arba tiesiog nežinai kur klausti.
Atsakyti
vvaidukss
Klubo Narys
Vietovė: Klaipeda

vairo stipro bedos, nesamones

Standartinė vvaidukss »

yra beda...mano stiprintuvas kazkokius garsus leidzia...pastoviai kazkur dingsta skistis...vakar biski pavaziavus pakeliau kapota tai ziuriu tas skistis toks kaip suputojes biski buvo...kiek ziurejau slangai prisukti, bet vienas lyg ir patrukes biski...gal kas turit nereikalinga ar parduot...na calibru daktarai sakykit liga

FORUMAS MAN TAMSUS MISKAS, NESUGEBU TEMOS I REIKIAMA VIETA PARASYTI (jau pataisyta).
WiliusG
Veteranas
Vietovė: Plungė
Kontaktinė informacija:

Standartinė WiliusG »

Sorry vvaidukss, bet pati burna juokias :lol: :lol: :lol:

ans dar blyn pyksta lietuviu kalbos nemokedamas :D As, 10 klasiu nebaiges, bet stengiuos bent truputeli naudot kablelius ;)

kaip suprast biski pratrukus? :roll: Buna pratrukus, arba ne :!:
[WhItE bItCh EdItIoN]
donatukass
Veteranas
Vietovė: panevezys

Standartinė donatukass »

davai sutariam taip: tu isdestai risliai savo mintis, kad visiems eitu suprast kas tau per faking bedos, as istrinu savo nelemta OT..
1991m, c20ne - SOLD
1997m astra X17DTL - vailokas
1998m megane scenic 1,6+LPG power
vvaidukss
Klubo Narys

Standartinė vvaidukss »

WiliusG rašė:Sorry vvaidukss, bet pati burna juokias :lol: :lol: :lol:

ans dar blyn pyksta lietuviu kalbos nemokedamas :D As, 10 klasiu nebaiges, bet stengiuos bent truputeli naudot kablelius ;)

kaip suprast biski pratrukus? :roll: Buna pratrukus, arba ne :!:
ne nu as 12 baigess ir univera nemokesiu kalbos lietuviu...nebejuokin...kai nori gali suprasti....faktas tas kad sukant vaira urzgia stipras....skistis dinginet pradejo, pastebejau kad purskia lauk per dangtelyje esancia skilike, pastebejau kad buna kazkoks su burbuliukais...kokios dar info reikia?
Fruktas
Klubo ex-Narys

Standartinė Fruktas »

panasu y siurbliuka, vienam taip mano akyse jis uzlinko, pradejo bugzt ir burbuliuot, po 50 km pro siurbliuko skyva isbego skystis
sseghgagsdggasg
krax
Klubo Narys
Vietovė: Honolulu
Kontaktinė informacija:

Standartinė krax »

visai noormaliai jis isdeste savo minti,as perskaites pvz supratau ka jis norejo pasakyt :roll:
siaip man irgi i siurbliuko"pabaiga" panasu :roll:
[b][color=#BF0000]Torque,it's that your Honda never had!!! [/color][/b] [img]http://images47.fotki.com/v1479/photos/1/1402078/6975066/megafoto2-vi.jpg[/img]
WiliusG
Veteranas
Kontaktinė informacija:

Standartinė WiliusG »

Vietoi daugtaskiu galima ir kablelius naudot ;) Jei zarnos geros, kazkas sistemoi...

P.S Pas mane tas pats :? Uzvedus (ypac salta) tai salia masinos susisnekt sunku, ber stiprintuvo skleidziamus garsus :shock: . Ir cia po atslaimo kai -19 buvo uzsivede tik uztempus, ir nezinau ar tai turejo ytakos, bet isvare nemazai stiprintuvo skyscio per bacioko dangteli :shock: O pats skystis rudas, nu kaip drumzlinas vanduo... wtf? :roll:
[WhItE bItCh EdItIoN]
Fruktas
Klubo ex-Narys

Standartinė Fruktas »

skystis buna aba juodas aba raudonas, jei jis stipriai pasenes tada galejo saltis suvaryt siurbliuka
sseghgagsdggasg
vvaidukss
Klubo Narys

Standartinė vvaidukss »

as irgi itariu ta siurbliuka..kiek kainos ju svyruoja ? nes blemba uzpypt tas garas mane...jo sutaisyt ar atrestauruot negalima? Wiliau, tu pries kitus teisdamas del skyrybos pasitikrink rasyba savo
WiliusG
Veteranas
Kontaktinė informacija:

Standartinė WiliusG »

bet nupirkos jau taip urzge, o stiprintuvas veikia be problemu kolkas... tik leidzia garsus.
[WhItE bItCh EdItIoN]
vvaidukss
Klubo Narys

Standartinė vvaidukss »

na manoji masina salciu kaip ir nemate iki tu garsu, bet as kazkaip nebuvau keites to skyscio....kai garsai atsirado tada kazkaip atkreipiau demesi
vvaidukss
Klubo Narys

Standartinė vvaidukss »

tai matos kad dar mazai praktikos :) nieko sunkaus nematau
Fruktas
Klubo ex-Narys

Standartinė Fruktas »

pas justa 200 siaip apie 50 lt jei neklystu, pasizek pas tawe siauras ar platus dirzas
sseghgagsdggasg
donatukass
Veteranas

Standartinė donatukass »

negali kokio oro per tuos itrukimus prisiurbt?? jei gaudo ora, tai ir putojasi tas skystis bakelyje.. o del keistu garsu tai siulyciau ilgai nelaukt. jau kazkur esu rases, bet dar pakartosiu, pas mane skleide tuos garsus, kol viena karta sukant judrioje sankryzoje i kaire stiprintuvo siurblys sumaste iseit i pensija :x oj silta buvo.. :evil:
1991m, c20ne - SOLD
Fruktas
Klubo ex-Narys

Standartinė Fruktas »

apziuret reik slanga kur is bakelio eina y siurbliuka, jei neleidzia niekur tai ir oro nesiurbs
sseghgagsdggasg
donatukass
Veteranas

Standartinė donatukass »

kad toj slangoj nelb spaudimo buna, skystis riebus, nelabai ten ir sunkiasi per mazus itrukimus.. cia tik siaip prielaida..
1991m, c20ne - SOLD
Fruktas
Klubo ex-Narys

Standartinė Fruktas »

na tada paduot slegy y ja patikrinimui, bet mano manymu tai siurbliukas kaltas
sseghgagsdggasg
donatukass
Veteranas

Standartinė donatukass »

nu jei tarska barska, tai bet kokiu atveju reiks keist, pakeitus stebet ar dar putojasi tas skystis ar nebe..
1991m, c20ne - SOLD
dosmaster
Klubo Narys
Vietovė: Vilnius/Klaipeda

Standartinė dosmaster »

Siurbliukas 99,5 %, greiciausiai aseles guolis subyrejo del netobulos jo konstrukcijos... Reikia keisti visa siurbliuka (jis nerestauruojamas).

Pries keiciant patariu muemus dirza ir (tikriausiai) atjungus slangas pasukti ranka ir paziuret ar graziai sukasi, jei guoliukas pabires - tikrai pasijaus...

P.S. tas zmogus kuriam uzputavo ir po 50 Km isbego - buvau as ;)
Calibra 4x4 8v (Sold)
calibra
Veteranas
Vietovė: Sostinė

Standartinė calibra »

kas cia per nauja mada rashyti techniniais klausimais i "blevyzgos" skilti? Zhiuriu chebra del per dideles tolerancijos vapshe afygeli.

Yra tam skirtos skiltys ir ten rashykite. Ar ishtrinam visas forumo skiltis, sukuriam "recycle bin" ir ten visos temos - ir apie variklius, ir apie mergas, ir apie clubmeet'us? Tema perkelta i technine skilti, kad tokie bajeriai nesikartotu, nes bus trinama be ispejimo.
[url=http://www.calibra.lt]www.calibra.lt - jau greitai[/url]
[url=http://www.calibra.lt][img]http://www.2x2.lt/cale/calibra.gif[/img][/url]
suNNy
Klubo Narė
Vietovė: Mažeikiai

Standartinė suNNy »

as kai pirkau cali, man pasake kad vairo stiprintuvo siurbliuka reiktu keisti...bet as su juo dar pratempiau beveik metus. kai dar nebuvau pakeitusi siurbliuko, tai vis pyliau ir pyliau ta skysti, kol galiausiai visas skystis issiliejo pro kazkur ir vedant pradejo cypti toje vietoje :P taigi pakeiciau ir db jokio vargo... mokejau 150lt, pirkau mzk lauzyne prie Lukoil'o... ;)
1991m salotinė cali 2.0 ir 1994m mėlyna Astra 1.7D, Sonata, 22m ;)
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/au/4_24av_453141C0_LOLpLeLlPLCLaLlLiLbLrLaPLsLuPLmLaLnLiLmPLjLaLu_16.gif[/img][/url]
Nitro
Klubo ex-Narys
Vietovė: Vilnius

Standartinė Nitro »

o kiek skysciui ishleidai? :)

PS man siurbli restauravo... gaude ora pro kazhkur iki remonto.
vvaidukss
Klubo Narys

Standartinė vvaidukss »

as irgi manau kad gaudo ora, nes putoja tas skystis
Atsakyti