Dingo F20 penkta pavara

Su automobilio varikliu, transmisija ir jų eksploatacija susiję klausimai.
Atsakyti
YELLOW
Klubo Narys
Vietovė: KLAIPĖDA

Dingo F20 penkta pavara

Standartinė YELLOW »

Zodziu vaziavau i Kursenus savaitgali, tai teko gryzt su keturiom pavarom, nes penkta ismeta lauk, sinchronizatoriui ragai Aisku nera ko noreti kokiu kruviu tai dezutei teko matyti, bet man keista kodel ne antra ar kokia trecia pavara kurias naudoju dazniausiai? ka pasiulysit kolegos daryti mest lauk ta deze ar iekoti kokia uzlinkusia kad penktas sinchras butu sveikas ir tada keisti ji?Nes jei keisiu deze tai desiu F16 su trumpais perdavimais begiu :idea:
soundas
Entuziastas
Vietovė: Kalvarija

Standartinė soundas »

Man ant c20ne kai turejau, ta pati problema nutiko, penkta pavara ishshokdavo, ishpradziu kartais, poto tegdavo laikyt vaziuojant :D
pavlito
Entuziastas
Vietovė: Panevezys

Standartinė pavlito »

o uzgesintam varikliui iseina ikist penkta begi?siaip gali paziuret kas ten daros sone dezes nuemes dangtei,ten po tuo dangteliu penktos pavaros krumpliai
Fruktas
Klubo ex-Narys

Standartinė Fruktas »

man ir buwo tokia beda, bet masciau kad tai buwo pasekme nuo sudrosto difiriancialo nes tada visi krumpliai gavo daug metalo drozliu. kaip pavlito sake pabandyk ta dangtely nusiemus ziuret kas vyksta, gali pabandyt pakelus prieky ar bent viena rata ant laisvu rpm yjungus begy prasukt ir zet kas vyksta, siaip tai turetu tikrai buti siu dalyku nes pats susiduriau ne karta kaip uzlinksta difas o krumpliai sweiki ir keiciama visa deze. pasidomek gal F20 4x4 dezes viduriai stipresni negu paprastos F20, gal taip iseitu isspresti patikimumo problema
sseghgagsdggasg
YELLOW
Klubo Narys
Vietovė: KLAIPĖDA

Standartinė YELLOW »

Tai as zinau kad nuemus dangteli pamatysiu kas yra, tik tai darysiu kai bus laiko, o dabar vazineju su keturiom pavarom, nors mieste ir tu keturiu per akis :lol: Man tik idomu galimos versijos to ka as atidares dangteli galiu rasti ;)
mad_kaker
Klubo Narys
Vietovė: Skuodas

Standartinė mad_kaker »

siaip klausimas : kiek pavaru deziu, ir sankabos komplektu jau sudraskei ? :D
[url=http://img212.imageshack.us/my.php?image=offtopicisdie7ywhc7fh0vd8.gif][img]http://img212.imageshack.us/img212/2098/offtopicisdie7ywhc7fh0vd8.gif[/img][/url]
Fruktas
Klubo ex-Narys

Standartinė Fruktas »

atsidarius nei nzn siaip turetu nelabai koks ir skirtumas but, bent pastebet sunku gali but, bent pas mane tai isoriskai matesi metalo nuosedu ant dugno ir siek tiek suzaloti dantraciai, va isardzius padaliai viska turetu matytis jau daugiau kas, as taip ir neissiaiskinau kodel ja pradeda mesti, ko pasekoje pamynus gazo pedala meta lauk.

o as taip dabar pamasciau ir kilo klausimas, ar nemastai geriau apie F28 ? pagal apkrovas sita turetu laikyti :roll: cia tik siaip apmastymas
sseghgagsdggasg
Atsakyti