Dingo F20 penkta pavara
Dingo F20 penkta pavara
Zodziu vaziavau i Kursenus savaitgali, tai teko gryzt su keturiom pavarom, nes penkta ismeta lauk, sinchronizatoriui ragai Aisku nera ko noreti kokiu kruviu tai dezutei teko matyti, bet man keista kodel ne antra ar kokia trecia pavara kurias naudoju dazniausiai? ka pasiulysit kolegos daryti mest lauk ta deze ar iekoti kokia uzlinkusia kad penktas sinchras butu sveikas ir tada keisti ji?Nes jei keisiu deze tai desiu F16 su trumpais perdavimais begiu 
man ir buwo tokia beda, bet masciau kad tai buwo pasekme nuo sudrosto difiriancialo nes tada visi krumpliai gavo daug metalo drozliu. kaip pavlito sake pabandyk ta dangtely nusiemus ziuret kas vyksta, gali pabandyt pakelus prieky ar bent viena rata ant laisvu rpm yjungus begy prasukt ir zet kas vyksta, siaip tai turetu tikrai buti siu dalyku nes pats susiduriau ne karta kaip uzlinksta difas o krumpliai sweiki ir keiciama visa deze. pasidomek gal F20 4x4 dezes viduriai stipresni negu paprastos F20, gal taip iseitu isspresti patikimumo problema
sseghgagsdggasg
atsidarius nei nzn siaip turetu nelabai koks ir skirtumas but, bent pastebet sunku gali but, bent pas mane tai isoriskai matesi metalo nuosedu ant dugno ir siek tiek suzaloti dantraciai, va isardzius padaliai viska turetu matytis jau daugiau kas, as taip ir neissiaiskinau kodel ja pradeda mesti, ko pasekoje pamynus gazo pedala meta lauk.
o as taip dabar pamasciau ir kilo klausimas, ar nemastai geriau apie F28 ? pagal apkrovas sita turetu laikyti
cia tik siaip apmastymas
o as taip dabar pamasciau ir kilo klausimas, ar nemastai geriau apie F28 ? pagal apkrovas sita turetu laikyti
sseghgagsdggasg