barska vairo kolonele vaziuojant per mazas duobes ar ilgai su barskancia bepavazinesiu,kaip manot ar uztex iki pavasario jos dar,ar reiktu iskart keist ?
taip esu tikras,nes visa vaziuokle patikrinta, ir traukiu angaliai,ir prie pat koloneles tie "obuoliukai" daugiau nera kam ir taip jaucias per vaira kad barska
jei manai, kad visa vaziuokle susideda is 2 traukiu antgaliuku, ir prie pat koloneles tu dvieju „obuoliuku”, tai smarkiai klysti. apziurek stabilizaroriu antgalius, sailentblokus....
1991m, c20ne - SOLD
1997m astra X17DTL - vailokas
1998m megane scenic 1,6+LPG power
as rasiau tikrinta vaziuokle,tai turejau omeny viskas kas apacioj,sarnyrai salenblokai ir pan,o dar plius traukiu angaliai ir obuoliukai,atramini keite viena nes vienas barskejo,o dabar vistiek tas pats,tai ir klausiu ar ilgai su tokia galima pravazinet,ar reiktu artimiausiu metu keist
tai kad nera daugiau kam,per vaira jaucias sukiojant staigiai i skirtingas puses,o viskas kas dar galetu barsket tikrinta servise o kiek kainuoja ta vairo kolonele c20NE varikliui nezinot?
na as aklai nepasitikiu ir pas drauga tikrinom daugmas vaziuokle visa,tame ir reikalas kad ten ziureta perziureta,ant kratytuvo gal 3 kart buvau tai gal zinot kokia kaina vairo koloneles?
kad vairo kolonele as ir smarkiai abejociau nes ten nera kam barsketi as kazkada ja nupirkau uz 100lt tai manau dabar ji apie 150lt. bet jai pirksi geriau ilgiau paieskok kad butu svieziai isimta o dar geriau kad butu skyscio dar joje nes tada pagrindinis stokas nebus parudijes o jai bus parudijes gali ir vel greit pareiti nes rudys sudros salnika kaip man buvo. pasikartosiu nepalikt susuktu vairo nepatingekt istiesinti tada ilgiau jinai laikys