aparatura ziema

Blevyzgos apie viską kas netinka kitur.
Atsakyti
Darius
Entuziastas
Vietovė: Vilnius

aparatura ziema

Standartinė Darius »

sveiki,

toks klausimas iskilo tiems, kas apie tai supranta ir laiko automobilius ziema lauke. Norejau paklausti ar isimate ziemos laikotarpiui suba, stiprintuva, juk jiems ten buti prie minus 20-30 laipsniu tikriausiai nepats sveikiausias dalykas, kur dar dregme ir tt... kazkaip seniau per salcius isimdavau, o dabar mastau ar reiktu tai daryti ir siemet? :roll:
Vytautas88
Veteranas
Vietovė: Panevėžys-Kaunas

Re: aparatura ziema

Standartinė Vytautas88 »

Jei subo garsiakalbio difuzoriaus pakaba yra pagaminta iš kokybiškos medžiagos -- jam šaltis praktiškai nekenkia. Stiprintuvui dar geriau -- šaltis jiems patinka. Aišku prie -30 jau nekas, gali užšalt elektrolitiniai kondikai.
Geriau nurodyk koks pas tave garsiakalbis, jei teko susidurt -- pasakysiu kas ten per daiktas.
http://blog.lrytas.lt/vytautas88/ -- mano blogas
C20NE
Darius
Entuziastas

Standartinė Darius »

vibe cbr active pas mane, 2 in 1
Vytautas88
Veteranas

Standartinė Vytautas88 »

Jei daryčiau sau, tai membraną (ji pas tave guminė) sutepčiau techniniu vazelinu. Bent jau tik išorinę jos dalį.
C20NE
MAZYLIS
Klubo Narys
Vietovė: KLP

Standartinė MAZYLIS »

o kur cia buna -30 ???
KW>
Klubo Narys
Vietovė: kns

Standartinė KW> »

klaipedoj gal ir ne bet kaune jau buna, o toliau y rytus ty utena zarasai buna keliais laipsniais ir dar salciau ;)
Rocco_
Veteranas
Vietovė: Majamis - Kaunas - Londonas

Standartinė Rocco_ »

majamy irgi buna :lol:
VW Golf 1.9 TDI 81kw 96m
VW Golf 1.9 TD 95m [SOLD]
Ford Windstar 3.8 V6, 96m [SOLD]
Mitsubishi Eclipse GS,16v Dohc [SOLD]
Opel Calibra C20NE [SOLD]
Darius
Entuziastas

Standartinė Darius »

Vytautas88 rašė:Jei daryčiau sau, tai membraną (ji pas tave guminė) sutepčiau techniniu vazelinu. Bent jau tik išorinę jos dalį.
membrana, tai cia ta gumo, kuri leidzia amortizuotis subui?
memelsite
Entuziastas
Vietovė: Klaipėda

Standartinė memelsite »

Vibe automobilinė aparatūra, manau neturėtu baisiai bijot temperatūros pokyčių ir drėgmės, o aš turėjau JBL buitinį subą, žiema pašalo vasara pašilo, gavo drėgmes ir pradėjo lupinėtis gumos, kažkas su rite atsitiko ir prie mažo garso neveikia, toks jausmas, kad oksidavosi ar aprūdijo :D Ai jo dabar pastebėjau kad ir Fly komponentai pradėjo šakotis, mat filtrus į dureles buvau sudėjęs, negalvojau, kad ten taip stipriai vanduo teka kai lyja arba mašiną plauni, kol nenuvažiavau be apšitkes i plovyklą. Ir visiem patariu kur nors aukščiau montuokit arba iš vis ne durelėse, tik nepameskit ant durelių dugno.
[url]http://www.youtube.com/watch?v=_eBxcfcVaDY[/url]
ramus
Veteranas
Vietovė: rajonas

Standartinė ramus »

Kas liecia aparatura ziema, tai saltis nera gerai nei garsiakalbiams kurie nuo jo kieteja ir gali sutrukineti (arba sunkau vaikstant membranai labiau apkraunamos apvijos ) nei stiprintuvui kuris apsarmojes tikrai geriau neturetu veikti. Taigi, aparatura reiktu jungti kai salone yra bent minimali teigiama temperatura, o garsa didinti tik praejus kiek laiko po ijungimo ir negarsaus pragrojimo.
Vytautas88
Veteranas

Standartinė Vytautas88 »

ramus> ot specas. Kur tu matei apšarmojusį stiprintuvą? :lol:
Šiaip, Vibe gaminiai nėra iš kantriųjų, tad autoriui siūlau pasinaudoti mano patarimu.
C20NE
karambas
Veteranas
Vietovė: Alytus/Kaunas

Standartinė karambas »

Jus atsipeikekit truputi. Juk ta aparatura skirta masinoms tad apgalvoti visi temperaturos svyravimai. Kurdami masinine aparatura gamintojai nemaste, kad tai bus tik siltiems krastams arba tik eskimams... :roll:
[b]Siuo postu nieko izeisti nenorejau del salutinio poveikio kreipkites i gydytojus arba vaistininkus.[/b] Pagaliau DMB
Nitro
Klubo ex-Narys

Standartinė Nitro »

karambas rašė:Jus atsipeikekit truputi. Juk ta aparatura skirta masinoms tad apgalvoti visi temperaturos svyravimai. Kurdami masinine aparatura gamintojai nemaste, kad tai bus tik siltiems krastams arba tik eskimams... :roll:
ramus yra visiskai teisus.

Kurdami automobilius inzinieriai irgi paskaiciavo, kad jie veiktu atsiauriomis salygomis. bet tai nereiskia, kad tik uzkurus salta varikli ji reikia pjauti iki red line.
Atsakyti