variklis pridusta!

Su automobilio varikliu, transmisija ir jų eksploatacija susiję klausimai.
XpinciukasX
Naujokas
Vietovė: Wilnius

variklis pridusta!

Standartinė XpinciukasX »

waziuojan perjungus pawara zemom apsukom wariklis pridusta masina ima trukcioti:( :( bet pawaziawus siek tiek wi wel atsigauna ir jama greiti normaliai:) kas galetu buti?:) dekui uz patarimus;)
Vytautas88
Veteranas
Vietovė: Panevėžys-Kaunas

Standartinė Vytautas88 »

Pradžiai oro filtrą patikrink.
http://blog.lrytas.lt/vytautas88/ -- mano blogas
C20NE
XpinciukasX
Naujokas

oro filtras neseniai keistas:) seip galvoju gal zwakes ir zawakiu laidus keisti? manau cia gaki buti problemos?
Vytautas88
Veteranas

Standartinė Vytautas88 »

Koks motoras ir ties kokiom apsukom tau jis "pridūsta"? Nenorėk, kad prie 1200rpm gerai važiuotų užmynus tapkę po ketvirta šaiba :lol:
C20NE
XpinciukasX
Naujokas

apsukos 2tukstanciu 2 ,3,4 saibos ant draugo cali taip nesidaro:( ir pas mane ir pas ji 2litru paprastas:) tik metukai jo 94 o mano 96. seip wiskas tas pats:)
esherys
Klubo Narys
Vietovė: Caloypede

Standartinė esherys »

arba kuro padavimas arba gali buti parejus oro srauto (oro slkende) matuokle arba kompas.
XpinciukasX
Naujokas

gal kas dar kokiu pasiulymu? seip dekui pradesiu tikrint:) tik mieliau bus twarkyti jei teises issilaikysiu:D
ernis
Klubo Narys
Vietovė: kaunas

Re: variklis pridusta!

Standartinė ernis »

XpinciukasX rašė:waziuojan perjungus pawara zemom apsukom wariklis pridusta masina ima trukcioti:( :( bet pawaziawus siek tiek wi wel atsigauna ir jama greiti normaliai:) kas galetu buti?:) dekui uz patarimus;)

tai va nenoriu labai prigazdint,bet man buvo panasiai ,kaip pas tave. ;) tai po kokio menesio tokios problemos, uzlinko motoras. :roll: irgi nesupratau kame kampas ir viskas buvo gerai.
donatukass
Veteranas
Vietovė: panevezys

Standartinė donatukass »

o pas tave motoras duju nemates?
1991m, c20ne - SOLD
1997m astra X17DTL - vailokas
1998m megane scenic 1,6+LPG power
ernis
Klubo Narys

Standartinė ernis »

donatukass rašė:o pas tave motoras duju nemates?

nea :) ;)
XpinciukasX
Naujokas

pas mane nemates ir ji is wokeciu jai dar tik kelios sawaites lietuvoj daug newazineju kadangi dar teisiu neturiu:) gal man ja bandyt pardawinet? :( bet taip nenoriu su ja atsisweikinti:( taip man ji patinka:) o ERNI kaip suprast uzlinko? uzkale? ka tada darei? :roll: laukiu daugiau pasiulymu
Vytautas88
Veteranas

Standartinė Vytautas88 »

Tokiu atveju be kitų išvardintų patarimų, pasimatuok kompresiją...
C20NE
XpinciukasX
Naujokas

dekui uz pasiulymus ;) bandysiu twarkyt ziureti:) jei sutwarkysiu parasysiu kas ir del ko:)
ernis
Klubo Narys

Standartinė ernis »

XpinciukasX rašė:pas mane nemates ir ji is wokeciu jai dar tik kelios sawaites lietuvoj daug newazineju kadangi dar teisiu neturiu:) gal man ja bandyt pardawinet? :( bet taip nenoriu su ja atsisweikinti:( taip man ji patinka:) o ERNI kaip suprast uzlinko? uzkale? ka tada darei? :roll: laukiu daugiau pasiulymu
pirma bandyk variklio diagnostika atlikt, o paskui galvok su pardavimu, nes del dusinejimo, gali buti daugybe variantu, pvz. kad ir liamda zondas.... jo, pas mane uzkale, teko keist i kita :roll: ;)
Ricco
Veteranas
Vietovė: Vilnius

Standartinė Ricco »

Islindo paslepti defektai ;)
Ko nors neaplenkiu-vakare uzmigti negaliu!
drauge
Pradedantysis
Vietovė: kaunaas

Standartinė drauge »

Ricco rašė:Islindo paslepti defektai ;)
galetum pacituoti, kokie defektai.... ;)
kaip smagu su ja vaziuoti.............
XpinciukasX
Naujokas

del mano sios problemos manau pirma ziuresiu zwakiu laidus,zwakes,bendzino filtra. zwakes su laidais pasiskolinsiu kad jei ka weltui pinigu neleist kuriu siuo metu neperdaugiausiai:( :)
KW>
Klubo Narys
Vietovė: kns

Standartinė KW> »

mano manymu pirmiausia zvakiu laidai nes jiuos lengviau patikrint, o paskuj zvakes... dar gali buti paskirstytojas y pabaiga ir pasioksidaves, bet dada tas trukciojimas ir pridusimas turetu pasikartot ne visa laika ir dregnesniam oruj ar ilgiau pastovejus... ir tik ysitikinus kad su sitajs dalykais viskas tvarkoj tikrink toliau ka cia zmogai prirase ;)
XpinciukasX
Naujokas

uzteko laidus ir oro filtra pakeisti :D
KestasP
Pradedantysis
Vietovė: Šiauliai

Standartinė KestasP »

sveiki visi , turiu ir as problemele , bet apie viska nuo pradziu, pasiemiau calibra 2.0 doch , is kaimo...aprudijusia, vaziuokle palaida, dugne skyles keuraii i salona... per du menesius uzsilopiau skyles , perdaziau visa masina, perrinkau vaziuokle iki kiekvieno varztelio... galiausiai atejo motoro eile... va cia ir kliuvau, prie zemu apsuku visiskai nera traukos....patrukcioja, variau pas ipurskejus, ipurskimo sistema tvarkoj , kuro slegis geras , davikliai pakeisti , oro srauto matuokle gera, bandziau keisti kompa...tas pats... laidai zvakes , dangtelis , skriejikas pakeisti... :roll: kuro filtras keistas... kreipiuos i jumis su paskutine viltim... kas liko tai laisvu apsuku reguliatorius...bet ant jo varza 8omai...kaip ir priklauso.. arba pats variklis..., beje kompresija 11-13... tik keistai ant pirmo pakilimo 5-6 atmosferos....ziedai?..., dar bandysiu dienu begyje permesti dirza per dantuka pirmyn...atgal...bet teoriskai degima kompas turetu susireguliuot... :roll: ant laisvu irgi nlb graziai dirba...kartais padreba... zaibas nedega , tarkit zodi! laukiu tik protingu patarimu.
Prikeliau Cali is numirusiu...
www.alfatuning.lt
Tornado
Klubo Prezidentas
Vietovė: Kaunas
Kontaktinė informacija:

Standartinė Tornado »

kaip reikalai su LZ tikrinai?
"Eine Legende Lebt Immer..."
Vytautas88
Veteranas

Standartinė Vytautas88 »

Taigi, sugedęs LZ (oxygen sensor) taip pat ir pas mane elgėsi. Pabandyk jį atjungti (fiškė prie aušinimo skysčio išsiplėtimo bakelio, trijų kontaktų). Tik atjunk užgesintam motorui.
C20NE
ramus
Veteranas
Vietovė: rajonas

Standartinė ramus »

Gali pabandyti susitarti su meistreliais, kad patikrintu su nesiojamu kompu, daug nekainuos, bet kas liecia variklio elektrine dali tai viska paskys.
KestasP
Pradedantysis
Vietovė: Šiauliai

Standartinė KestasP »

juk sakiau kad ipurskima visa pratikrino , buvau nuvares...beje pats servise dirbu, sendien praskanavom LZ , isvada - veikia... laukiu daugiau minciu
Prikeliau Cali is numirusiu...
www.alfatuning.lt
Tornado
Klubo Prezidentas
Vietovė: Kaunas
Kontaktinė informacija:

Standartinė Tornado »

pas mane buvo labai idomi situacija su lz
zaibas nedege, nors jis dave nekorektiska signala t.y. virs normos
atjungus degdavo zaibas.
"Eine Legende Lebt Immer..."
Atsakyti