Zodziu nebeaisku jau kas su manuoju dziaugsmu pasidare....apetitas nezmoniskas....su 10l benzo nuvaziuoju mieste 50km. nepatinka nei man, nei mano piniginei tokie bajeriai... Itariu liambda zonda..dar girdejau, kad tokie dalykai gali buti del oro sklendes berods... kompas klaidu lyg ir nemeta, tai kame saknu ieskot? diagnostika galvoju daryt...Skambinau i Ausegra, tai 100lt uzsiprase :/ gal zinot kur gerai daro Vilniuj ir ne brangininkai?
Siaip jei itari liambda, manau gali pabandyt, tiesiog ja atjugnt, tada kiek zinau turetu kompas persijunkt i avarini rezima, ir paziuret tada sanaudas, jai bus sumazejusios, problema lyg ir aiski
panasiai manau galima butu ir ta oro sklende patikrint
Bandem ta liambda atjungt... laikem 2000rpm ir atjungem liambdos fiske. jokios reakcijos is variklio...kaip laikesi 2000rpm, taip ir toliau sukosi...tai itariu, kad liambda...o kaip ta oro srauto matuokle patikrint?
Liambda zondas -- (oxygen sensor) analizuoja CO kiekį ir siunčia duomenis į degimo kompą, kuris pagal tuos parodymus reguliuoja kuro/oro mišinį (t.y. "riebumą").
Sukasi į išmetimo vamzdį, iškart už kelnių.
http://blog.lrytas.lt/vytautas88/ -- mano blogas
C20NE
cialestino rašė:o kaip ta oro srauto matuokle patikrint?
Manau panasiai kaip ir liambda, atjunk nuo jos fiske, tiesa, pas save kai atjunkdavau masina sunkiai kviepavo dusavo truput... Nu bet pabandyt tai nesunku gi