Techninis aptarnavimas Klaipedoje
Moderatoriai: Calvin, mad_kaker
[quote="mantisimo"][quote="egidas"]Beje, gal zinote, kur nesugadinant man paneles pakeistu spidometro trosa? Musu remejai uz pakeitima saukia 75 Lt , o uz trosa 110 Lt be nuolaidos.
Trosa gavau uz 29 Lt, kam tas orginalas. Dabar tik reikia pasikeisti.[/quote]
Teisingai, kam tas originalas :)[/quote]
Prie geros nuotaikos pakeisčiau neišėmęs skydelio
Trosa gavau uz 29 Lt, kam tas orginalas. Dabar tik reikia pasikeisti.[/quote]
Teisingai, kam tas originalas :)[/quote]
Prie geros nuotaikos pakeisčiau neišėmęs skydelio
TAI KAM TAS ORGINALASegidas rašė:Tai story about spidiko trosa: niekada netaupykite, nes mokesite du kartus. Tas trosas, uz kuri mokejau 29 Lt paskutinis sudas. Pakeite, taciau koks garsas viduje. Reikia muzika ant viso ikalti, kad nesigirdetu kaip jis sukasi. Uzsisakiau visgi originala...
nepyk bet as cia siaip, vcisdelto orginalas yra orginalas ir visada jei saibu yra reikia pirkt orginala
-
danistattoo
- Klubo ex-Prezidentas
- Vietovė: Klaipeda
- Kontaktinė informacija:
666 rašė:Triukšmas yra todėl, kad dedant troselį, jį sulankstė. Važiuok atgal kur dėjaiegidas rašė:Na, gal gali pasiulyti gera ne originala??? Na, kad bent jau triuksmo salone nebutu? Kol neidedi, nieko nepasakysi.
Beje, Sauliau, tu tikrai domejaisi ir zinai, kad tiek 8v tiek doch kuru siurblio slegis yra tas pats?
95'm. 8v
[quote="egidas"][quote="666"][quote="egidas"]Na, gal gali pasiulyti gera ne originala??? Na, kad bent jau triuksmo salone nebutu? Kol neidedi, nieko nepasakysi.[/quote]
Triukšmas yra todėl, kad dedant troselį, jį sulankstė. Važiuok atgal kur dėjai
[/quote]
Beje, Sauliau, tu tikrai domejaisi ir zinai, kad tiek 8v tiek doch kuru siurblio slegis yra tas pats?[/quote]
Siurbliai duoda tą patį slėgį, o vakuminis reguliatorius jį reguliuoja
Triukšmas yra todėl, kad dedant troselį, jį sulankstė. Važiuok atgal kur dėjai
Beje, Sauliau, tu tikrai domejaisi ir zinai, kad tiek 8v tiek doch kuru siurblio slegis yra tas pats?[/quote]
Siurbliai duoda tą patį slėgį, o vakuminis reguliatorius jį reguliuoja
egidas rašė:Taigi kam reikia skubiai atiduodu/parduodu uz alaus bokala: 4 bilekokias ziemines padangas R 15 195/60 ir orginalu (gerai pasukineta) vaira su pagalve. Beje, ir dar pas mane likes desines puses pri
ekinis buferio moldingas.
alaus bokalas is manes, kai uzsuksi i ,,Memeli,, (p.s. sekmadieniais nebunu)
mama rašė:egidas rašė:Taigi kam reikia skubiai atiduodu/parduodu uz alaus bokala: 4 bilekokias ziemines padangas R 15 195/60 ir orginalu (gerai pasukineta) vaira su pagalve. Beje, ir dar pas mane likes desines puses pri
alaus bokalas is manes, kai uzsuksi i ,,Memeli,, (p.s. sekmadieniais nebunu)![]()
![]()
Ok.
95'm. 8v
man nereikia jokiu, as siaip, kad geranoriskai pasiulei pagalbaegidas rašė:mama rašė:egidas rašė:Taigi kam reikia skubiai atiduodu/parduodu uz alaus bokala: 4 bilekokias ziemines padangas R 15 195/60 ir orginalu (gerai pasukineta) vaira su pagalve. Beje, ir dar pas mane likes desines puses pri
alaus bokalas is manes, kai uzsuksi i ,,Memeli,, (p.s. sekmadieniais nebunu)![]()
![]()
Ok.o tau visu siu daliu reikia ar tik ko nors is siu?
Tai va, buvau as vakar vakare mesytes gamtoje pavalgyti. Griztant namo nuotaika sugedo.
Nuplesiau (nepastebejes kelmo) plasmasiuka masinos apacioje, ta kuris issitraukia is didziosios plastmases kai reikia pakelti masina. Nezinau kaip ta dalis vadinasi, bet ji dabar biski tabaluoja. Tikiuosi savom jegom susitvarkyti, bet tu mazu plastmasiniu daliu jau truksta dvieju.
Gal kas turit atliekamu?
Gal zinot kur gauti?
Kiek tai mazdaug kainuoja?
Gal kas turit atliekamu?
Kiek tai mazdaug kainuoja?
Is kranu teritorijos persikele i sancius ten kur dilnija yra ant kalno priesais debrecena. Ten nuvaziuok ir pamtysi reklamele. Bet dabar jie kolkas atostogose. As pats laukiu kol jie prades dirbti. Va ju tel 868247632 Dar kiek zinau yra trilapio gatvei kazkokia firmele.
http://rolandas.esu.as/atsakymas/