leidzia tepala pas DOCH'a

Techninių klausimų forumas.
Uždaryta
Dunia
Klubo ex-Narys
Vietovė: Vilnius

leidzia tepala pas DOCH'a

Standartinė Dunia »

Pas mene bedos ne naujiena visiem doch'am - leidzia tepala pro karterio tarpine. Pakeiciau tarpine autodinoje ir ka... po menesio vel maziau min.
Tai dabar turiu du pasiulymus:

1) slifuoti karteri ir bandyti is naujo tarpine keisti, sake vienam taip dare tai jau menesis neatvaziuoja... :)))

2) deti karteri nuo 8v. Is autodinos bahuriukas (tomas liktai) sake sau padare taip, nes tarpiniu keitimas nepadejo, dabar liktai gerai. Taciau tada dar reikia keisti ir tepalo matuokli ir seip neaisku koks tepalo lygis, be to neaisku ar geras tepimas ir kitos hui...

Tai va norejau pasiteirauti kaip jus sitas bedas sprendziat, kaip kam pasiseke ir pan.
Kitaip mane zinot kaip FUF'as :)
Staska
Klubo ex-Narys
Vietovė: Lentvaris

Standartinė Staska »

karterio ventilicja bloga. susidaro slegis ir ishstumia tepalus
Alfisti...
amd
Klubo ex-Narys
Vietovė: Siauliai
Kontaktinė informacija:

Re: leidzia tepala pas DOCH'a

Standartinė amd »

Dunia rašė:Pas mene bedos ne naujiena visiem doch'am - leidzia tepala pro karterio tarpine. Pakeiciau tarpine autodinoje ir ka... po menesio vel maziau min.

1) slifuoti karteri ir bandyti is naujo tarpine keisti, sake vienam taip dare tai jau menesis neatvaziuoja... :)))

2) deti karteri nuo 8v. Is autodinos bahuriukas (tomas liktai) sake sau padare taip, nes tarpiniu keitimas nepadejo, dabar liktai gerai. Taciau tada dar reikia keisti ir tepalo matuokli ir seip neaisku koks tepalo lygis, be to neaisku ar geras tepimas ir kitos hui...

Tai va norejau pasiteirauti kaip jus sitas bedas sprendziat, kaip kam pasiseke ir pan.
keiciau ir as ta tarpine, ir paskui pasakiau velniop - bent jau dugnas maziau rudyja :D
islasa ten pas mane kapeikas... net ant zemes niekada nenukrenta :D

o jai rimtai tai cia pagrindine dohc'u beda ir nieko nepadarysi, nebent daug isbega tada jau tikrai kazka nado dielat :roll:
[url=http://www.cardomain.com/ride/2571552/1url]Opel Astra G
2.0 16v[/url]
[url=http://www.spritmonitor.de/en/detail/133757.html][img]http://images.spritmonitor.de/133757_3.png[/img][/url]
Dunia
Klubo ex-Narys

Standartinė Dunia »

Staska rašė:karterio ventilicja bloga. susidaro slegis ir ishstumia tepalus
Nesupratau ar tu cia manai kad pas mane bloga ventiliaciaja, ar apskritai calibru?
Pas mane nera is apacios plastmases tai turetu gerai vedintis :).
O seip lieka ir balute pastovejus.
Kitaip mane zinot kaip FUF'as :)
CalibriS
Klubo Narys
Vietovė: mazeikiai

Re: leidzia tepala pas DOCH'a

Standartinė CalibriS »

amd rašė:
Dunia rašė:Pas mene bedos ne naujiena visiem doch'am - leidzia tepala pro karterio tarpine. Pakeiciau tarpine autodinoje ir ka... po menesio vel maziau min.

keiciau ir as ta tarpine, ir paskui pasakiau velniop - bent jau dugnas maziau rudyja :D
islasa ten pas mane kapeikas... net ant zemes niekada nenukrenta :D

o jai rimtai tai cia pagrindine dohc'u beda ir nieko nepadarysi, nebent daug isbega tada jau tikrai kazka nado dielat :roll:
na turiu viena pasiulyma bet nezinau ar patiks seip esu girdejes jog hebra ant bloko ir karterio dankcio uztepa hermetika kuri atspari 170C ir ir deda tarpine kai viska sudeda prisuka ir artrodo padeda :wink: o leidzia todel kad yra didesnis tepalo slegis 16v negu 8v :wink: na gerai net nezinau bet ant kelio uzvedzau gerausei as pasidarau ant tarpines dejau permatoma silikona ir prisukau tad dabar atrodo neleidzia 8)
vaidotas
Naujokas

Standartinė vaidotas »

na pas mane doch'as irgi leido, buvo net nuo perdidelio priverzimo itrukimu prie varztu :( tai servise slifavo ir pakeite tarpine. nuvaziavau jau beveik 10 tks km, teko dapilt tik biski daugiau kaip 0.5 l tepalo.
o nuo 8v berods netinka karteris.
Calibra 16V
Egide
Pradedantysis
Vietovė: Panevėžys

Standartinė Egide »

Šiap pas mane irgi tepala stume pro karteri tai uzteko naujos tarpines su hermetiko patepimu, tai kokie 5000 km. svaru..
666
Pradedantysis
Vietovė: Klaipëda

Standartinė 666 »

[quote="Egide"]Šiap pas mane irgi tepala stume pro karteri tai uzteko naujos tarpines su hermetiko patepimu, tai kokie 5000 km. svaru..[/quote]

Ne pro karterį leidžia, pasikeiskit tarpinę tarp tepalo siurblio ir bloko
Uždaryta