na kadangi aš pažystu abu pašnekovus, pabusiu tarp kūjo ir priekalo
Liamda zondas yra vienu metu ir paprastas, ir gudrus prietaisas. Kartais jis visiškai numiršta, tada kaip sakė zmogis, pamatuoji su voltmetru ir nieko nerodo. Bet dažniausiai jis pradeda grybaut. Jeigu jis grybauja išeidamas iš savo darbinio diapazono(tarkim pas mane c25xe 1 volto ribose), kaip minėjo zmogis, ta irgi galima pamatyti voltmetro parodymuose(tarkim rodo 1,2V, kai lubos 1V). Visus minėtus atvejus turėtų pamatyti ir variklio kompas, apie tai informuodamas žaibu ir atitinkamu gedimo kodu. Bet kartais jis pradeda grybaut savo darbiniame diapazone(tarkim duoda 10 ar 20proc. didesnius rodmenis) arba labai trumpą laiko tarpą, ko joks voltmetras neparodys jog kažkas yra negerai. Tokiu atveju (čia tik mano gyliu įsitikinimu), net variklio kompas nemeta klaidos, nes neatitinka tam tikrų klaidos kriterijų (zondo temperatūros, tam tikro laiko tarpo ir dar kažko). Va tada prireikia calibros minėtų prietaisų pagalbos, kurie diagnozuotų patį zondo veikimą. Šiuo metu pats kaip tik esu šioje duobėje, todėl paskutiniu mano minėtu atveju, pigiausias ir paprasčiausias būdas yra nusipirkti šrote kitą dėvėtą veikiantį zondą už 50lt ir nevažinėti po zmogio minėtas pagėgių gatves(pas kurį beje pusvalandžio vizitas diagnostikai kainuoja 100lt, taip kad išeina 2 zondai

)
Na čia aš pabandžiau tą patį pasakyt dar kitoniškai

c20ne nedraugavau nei pusmecio..
c20xe tempiau metus..
c25xe dziaugiuos 3 metus:))