prasvito padange atvaryk penktadieni 20 val prie savivaldydes, tau hebra viska labai graziai viska paiskins o istojimas i kluba bus veliau, svarbiausia susipazint su liaudimi o ne statusas ane?
balso teise esu prarades, bet pritariu last edition nuomonei del susitikimo. Siaip jau laikas butu kirvukus, kirvius ir kuokas pakast Jai kaip ne klubieti priimat prie kiebros, tai busiu - minimum bent jau penkiu pliusu laukiu tada tikrai busiu 99,9999%
kas turit skype, susirandat mane tuo paciu nicu dj_tetux, padarot requis for details ir laukiat pasikeitimu :)
dj_tetux rašė:balso teise esu prarades, bet pritariu last edition nuomonei del susitikimo. Siaip jau laikas butu kirvukus, kirvius ir kuokas pakast Jai kaip ne klubieti priimat prie kiebros, tai busiu - minimum bent jau penkiu pliusu laukiu tada tikrai busiu 99,9999%
se imk visus penkis + + + + +
They see me rollin,
They hatin,
Patrolling they tryin to catch me ridin dirty...
Tryin to catch me ridin dirty...
dj_tetux rašė:laikas butu kirvukus, kirvius ir kuokas pakast Jai kaip ne klubieti priimat prie kiebros, tai busiu - minimum bent jau penkiu pliusu laukiu tada tikrai busiu 99,9999%
Jo, apie kirvukus ir kirvius tu geriausiai zinai Keep up (y)
Dar smagus mytas nusimato ir dar naujokas, o ash ishwykes.. Bet 6dieni pas mumi lankos gerbems klubietis is Kaunas ECKA, tikiuos kad spesiu grysht ir pasirupint kad laikas musu mieste butu praleistas turiningai. Gal kas prisijungs?
c20ne 93' - SOLD
c20ne 92' RedDemonRide Edition - SOLD :trance:
I'll be back :gang:
Calvin rašė:Dar smagus mytas nusimato ir dar naujokas, o ash ishwykes.. Bet 6dieni pas mumi lankos gerbems klubietis is Kaunas ECKA, tikiuos kad spesiu grysht ir pasirupint kad laikas musu mieste butu praleistas turiningai. Gal kas prisijungs?
em i klp tik sekmadieni atvarau db shvenciu proga gryzau namo..... tad kazkaip neisheis prisijunkt....... em klausikit man kaip naujokui pasakykit kur ta savivaldybe randas......
2 metus svajojau, 1 metus taupiau ir kai nesigavo pasiemiau paskola bet visvien nusipirkau CALI :D
Naujokelis rašė:em i klp tik sekmadieni atvarau db shvenciu proga gryzau namo..... tad kazkaip neisheis prisijunkt....... em klausikit man kaip naujokui pasakykit kur ta savivaldybe randas......
Klaipėdos m. savivaldybės administracija
Liepų g. 11, Klaipėda - Klaipėdos m. sav. http://www.maps.lt
100 cali susirinko, net zali agurkai issilakste....
Ne siaip normaliai
Susirinkom, susitikom seniai matytus, papliurpem.... Gaila aisq kad visgi daug ko nebuvo.... Calvin, Wisma, Zukas ir t.t.
O ir naujelkelis galejo pasirodyt kokia ten cali turi prigriebes
Paskutinį kartą redagavo dosmaster 03 Lap 2007, 18:16. Iš viso redaguota 1 kartą.