pas mane praktiskai visada rodo temperatura 0 tik daug mieste pavazinejus rodo ten kokia 20laipsniu. taigi suprantu kad reikia keisti termostata, bet yra dar vienas dalykas kad pas mane pakankamai greitai antifryzas susinaudoja.. po savaites kazkur turiu dapilinet. kame cia problema gali buti?
antifryzas niekur nelasa, na tu demiu nepastebejau, tuoj nuejsiu patikrinsiu ta tepalo kamsti ir matuokle.. o del garavimo, tai garuoja kazkiek, bet manau del salto oro cia, nes negaruodavo kai silta budavo
Antifryzo irgi kamscio nepamirsk ir viduje esanciu dariniu pasiziuret. Dar varijantas kad peciukas kiauras. Neslapia po kojom? Nerasoja langai stipriai?
Human rašė:Antifryzo irgi kamscio nepamirsk ir viduje esanciu dariniu pasiziuret. Dar varijantas kad peciukas kiauras. Neslapia po kojom? Nerasoja langai stipriai?
hmm del koju slapumo tj nepastebejau, del langu tai rasoja pakankamai.. o peciukas tai jis silto oro is wis beweik nepucia.. tox ciut ciut siltas.. ir dar kitoje temoje minejau kad issilydo peciuko saugiklis..
nenoriu kurti naujos temos.. iskilo tokia problema.. temperaturos man is vis nerodo, ventiliatorius neisijungia, ir uzverda antifryzas bakelyje.. pakeiciau termostata,taciau vistiek tas pats..kur ieskot problemos? beje gal galit smulkiai paaiskinti kaip pasidaryti mechanini ventiliatoriaus ijungima?
wilazzz666 rašė:nenoriu kurti naujos temos.. iskilo tokia problema.. temperaturos man is vis nerodo, ventiliatorius neisijungia, ir uzverda antifryzas bakelyje.. pakeiciau termostata,taciau vistiek tas pats..kur ieskot problemos? beje gal galit smulkiai paaiskinti kaip pasidaryti mechanini ventiliatoriaus ijungima?
vilaz atvaziuok pas mane kada viska papasakosiu... nes tingiu daug rasyt, o keliais sakiniai nenupasakosiu visko kad daugiau klausimu nebekiltu
OCA fE> diesel power
my toys :D
OCA c20ne
OCA 20ne
MK2 20net
E36 174t1
OAF 25xe
OCA 22leh
RL1 f3r+duja