Galas ir visa kita kas susije su kosmetika, greitai bus tvarkoma

Bus tvarkomi slenksciai, galas, nes buvo biski avarija. Keiciami ratai, dropas, ir kai bus daugiau pinigu perdazoma i kita spalva, planuoju juodai ruda

Del pacios masinos spalvos, sutinku, cia toke keista nei raudona nei dar koke, man ir paciam ji labai nepatinka, galetu buti bent tamsesne. Del ratu taip pat pritariu ir pats zinau, kad man reikia juos keisti, ir kai bus pinigu planuoju juos pakeisti, dropas greitai bus daromas, jis pagerins ta vaizda ir ratu normaliu trukuma. Bet seip nieko naujo nepasakei, jaj paskaitytum pirma posta, tai as ta pati planuoju darytiHuman rašė:Tai kad ta skyle turetu tokiu atveju buti kitoj pusej bent jau. O dabar kiek tu ten vamzdyno turesi padaryt tai as neisivaizduoju. Ka pro tuscia vieta einancia prie ismetimo kolektoriaus vesi? Ten oras vistiek.
Apskritai tai nepatinka man jos spalva ir ypac salone spalva. . Saltibarsciai. Ratu normaliu trukumas, dar kazkiek pagerintu situacija, taciau skyliu skaiciu reik mazinti, galas negrazus.
P.S.: Ai bendrai. . zalias lapas tai atleidziama tada.
Ka daryciau pats tai, galini buferi kita uzdeciau, panaikinciau skyles, halogenus i buferi ideciau (kazkas forume buvo isimetes i panasu buferi), suzemint ir ratus normalius, dar perdazyti visa masina normalia spalva, kad ir ta pacia raudona.
kaip suprast visai man tas pats ?J-o-n-c-e rašė:Visai man tas pats... Tik saliono vaira ir spydiko spalvas atstatyt reiktu