calibra-team.de
-
BeerMaker
- Klubo ex-Narys
- Vietovė: Vilnius
- Kontaktinė informacija:
calibra-team.de
pranesu, kad uzmezgiau gerus santykius su vokietijos didziausiu calibru klubu, kurie vienija apie 2tukstancius nariu... jiem parodziau musu kalipedos grand meeto nuotarukas, liko suzaveti musu calibrom ir merginom
siaip esu parases ir australijos calibros kluba, zodziu pleciam kontingenta... 
-
jimaz
- Klubo ex-Narys
- Vietovė: Vilnius-Alytus
kazkas nutiko su duotu serveriu kur buvo viskas patalpinta o senojoje del vietos stokos neliko photo....butu fainei jei kas man y privata sumestu linkus su photo pabandysiu atstatyt viska....
Paskutinį kartą redagavo jimaz 22 Rgs 2005, 19:13. Iš viso redaguota 1 kartą.
[size=67]astra 2.0 DTI 16v[/size]
[size=67]calibra 2.0 16v turbo 4x4 150kW - [color=red]SOLD[/color]
calibra 2.0 16v dohc 110kW - [color=red]SOLD[/color][/size]
[size=67]calibra 2.0 16v turbo 4x4 150kW - [color=red]SOLD[/color]
calibra 2.0 16v dohc 110kW - [color=red]SOLD[/color][/size]
duodu ranka nupjaut kad is musu bent jau tokiu atstumu niekas nevaziuotu.. jei iki klp nuvaziuot daug kas nenuvaziavo tai pagalvok apie lenkija ar tuolabia vokietija..BeerMaker rašė:sako reiketu daryt kazkur vidury- lenkijoje... bet man lenkija tai... geriau ps mus vaziuotu
kai bijai zengt,griuk ant pilvo ir sliausk.. ;)
cia tai geras varijentas juk netoli jei bus pakvietimu i latvija tai as jauciu nulekcau paziureti kas pas juos dedasiBeerMaker rašė:manau cia visiskai imanomas dalykas... galima tikrai suderinti... jei labiau pasneketume, tai ciuju ir lietuvoje padaryti butu galima, estus, latvius pakviestume,lenkus...
-
BeerMaker
- Klubo ex-Narys
tai galima ir su jais derinti, nieka juk netrukdo, nenukirs niekm galvos kad paklausim ka jie mano apie ta ar na.. lygiai taip pat as su vokieciais kalbu..
tai ir ka sakau.. pasnekejus viena puse ar kita , galim air pmastyti apie INTERNATIONAL GRAND MEETING. . vo.. reiktu pas latvius uzsukti, pasiklaust kaip jiem sekasi..
zirgagalva.. hehe.. 
tai ir ka sakau.. pasnekejus viena puse ar kita , galim air pmastyti apie INTERNATIONAL GRAND MEETING. . vo.. reiktu pas latvius uzsukti, pasiklaust kaip jiem sekasi..
-
haroldas888
- Klubo ex-Prezidentas