sveiki, kazkokia nesamone daros su manuoju "calibriu", vedant salta is puse pasukimo uzsiveda, kai tik silta, uzsiveda tik davus gazo. Kazka girdejau apie silumos davikli, ar gali jis cia kaltas but?
Pas mane irgi kazkas panasaus kartais. Salta kuriasi labai gerai, bet pavazinejau, isijunge ventiliatorius (letai vaziavau), ir sustojau pasneket su draugu. Pakalbejus pora min, noriu vel uzvest ir vsio suka gerai bet megino ciut ciut kabint ir vsio. Blia galvoju keista, iskart pameginus vel, taip pat suko, bet jau sunkiau (kaip slabnu akumu) ir pries gala kai maniau sakes, uzsivede.
[b][color=#BF0000]Torque,it's that your Honda never had!!! [/color][/b] [img]http://images47.fotki.com/v1479/photos/1/1402078/6975066/megafoto2-vi.jpg[/img]
WiliusG rašė:Pas mane irgi kazkas panasaus kartais. Salta kuriasi labai gerai, bet pavazinejau, isijunge ventiliatorius (letai vaziavau), ir sustojau pasneket su draugu. Pakalbejus pora min, noriu vel uzvest ir vsio suka gerai bet megino ciut ciut kabint ir vsio. Blia galvoju keista, iskart pameginus vel, taip pat suko, bet jau sunkiau (kaip slabnu akumu) ir pries gala kai maniau sakes, uzsivede.
Siurblys tikrai geras.
Man irgi taspatcc buoo
Hebra nera geros masesss MINUSO isejimas yra deti viena minusa( dejau Linijini laida) nuo kebulo iki Generatoio is keleivio puses
ir beda dinkss
cia ateinacioms kartos
Pas mane panasi problema, salta kuriasi is pirmo karto gerai ir gerai stovi ant apsuku, o pavaziavus - isilus ir vel vedant, kabina maziau ir kuo daugiau tuo sustojimu tuo maziau kabina, duodi angliu uzsuka apsukas, bet atleidus gaza vel nugesta, reikia kurianti uzgazuoti gerai 3-5 s, kad eitu vaziuoti stovetu cia problema su akumu ar kur kitur, kitam forume skaiciau kad i Astrai ar Omegai panasi beda buvo tai turejo keisti bloka