kaip ideti foto tvarkingai??? Cia tik nuoroda mano foto...

1995-12 Calibra, Ecotec, 100kW, tiesiogines dujos, sportines spyruokles, R17 lieti ratlankiai, nauja sankaba, nauji oro, tepalo, salono ir kuro filtrai, elektros paketas, nesurudijus, pustos visos arkos, uzdeti slenksciai...- matosi foto, naujai perdazyta, soobas 3,2kW...Python rašė:nor perzvelgus vel foto, tai manau, kad cia doch ir sitas auto turetu buti veliausiai kaip nuo 1994~1995 metunu ir suoliukas toks masyvus uzdetas
Jo, vibe soobas;)! groja galingai;Dernix rašė:cia tipo vibe?ir baikit gruzint zmogu, viskas ok.ka nores ta pasikeis, ne tai ne
yra cia skonis viskam, toks komplektas buvo viso tiuningo...popcys rašė:na vien pagal priekini buferi galima suprasti kad visa steilinga dare zmogus kuris neturi skonio ir kuriam sioje srityje nevieta![]()
o kas del audio? tik subai ir ideti? yra normalus komponentai, normalus laidai, normalus stiprintuvas, garso izoliacija?ar tik bampsi kepenim ir ausu bugneliam plesyti
Uzvalkalai bus nuimti - ieskau odinio normalaus salono... o del priekinio bamperio, tai man jis negadina vaizdo, kaip tik, daug kam jis patinka is pazistamu...WiliusG rašė:prasom tik poros dalyku. Rask kita buferi arb ispjauk ir siame skyle, ir nuimk uzvalkalus![]()
O sikna Cales ir sonus as uzskaitau, tiurlingas ar ne, bet dera tarpusavy, ir man gerai atrodo