del vazuokles platinimo

Variklis, važiuoklė ir t.t.
CalibriS
Klubo Narys
Vietovė: mazeikiai

del vazuokles platinimo

Standartinė CalibriS »

gal kas esate uzsideje blynus prei stabdziu?
ir gak kas zinot kokia kaina
serik222
Klubo Narys
Vietovė: vilnius/lazdynai

Standartinė serik222 »

:?: kokius blynus? zemaiciu ?
www.neciunai.lt
sodyba. vestuves. kubilas . pirtis.
www.pirtis-baseinas.lt
Haris_24
Klubo ex-Narys
Vietovė: Klaipėda-Vilnius

Standartinė Haris_24 »

nemanau kad tie blynai gerai atsiliepia vaziuoklei, bei padangoms...
calibra 8v, 1990 12m - parduota kazkur i Marijampoles rajona
jimaz
Klubo ex-Narys
Vietovė: Vilnius-Alytus
Kontaktinė informacija:

Standartinė jimaz »

cia tipo apie rastafkes? :? :?:
[size=67]astra 2.0 DTI 16v[/size]
[size=67]calibra 2.0 16v turbo 4x4 150kW - [color=red]SOLD[/color]
calibra 2.0 16v dohc 110kW - [color=red]SOLD[/color][/size]
CalibriS
Klubo Narys

Standartinė CalibriS »

jo nes draugelis yra isidejes ir nezinau kokios pasekmes gali buti?
Doberman
Klubo ex-Narys
Vietovė: Vilnius

Standartinė Doberman »

kam jums to reikia? ar labai grazu ar dar kokie to privalumai? :?
egidas
Klubo ex-Narys
Vietovė: Klaipeda

Standartinė egidas »

Na, as pretenziju neturiu. Pas mane gale yra. Vizualiai graziau atrodo, kaip be ju. Bet viskas priklauso rastafkiu plocio ir dedamu lietnyku. Padangu tikrai nevalgo. 8)
95'm. 8v
CalibriS
Klubo Narys

Standartinė CalibriS »

Doberman rašė:kam jums to reikia? ar labai grazu ar dar kokie to privalumai? :?
seip masina stabilesne kely yra
beje kiek mokejei uz tuos du blynus? 8)
Saulius
Klubo ex-Narys

Standartinė Saulius »

na pas mane irgi gale uzdeti. Iskart issikiria galas, nes paprastai gi pas Calibras megsta galiniai ratai isiplesti, tai dabar kur kas graziau atrodo - nera taip ikrite po arkomis, o liestis tikrai niekur nesiliecia, aisku pas mane vasara buvo uzdeti R-15, 55/205, taciau manau uzmestus ir kokius R-17 40/235 neturetu liestis...
Andronas
Entuziastas
Kontaktinė informacija:

Standartinė Andronas »

O gal kas tikrai zinos? ratai ET35 225/45/R17 jei pridesiu rastafkes apie 10mm gal kiek daugiau keliais mm, tiksliai neatsimenu kiek jos ten. Bet man siulo iskart su varztais-slapukais. ar nekramtis man arkiu? Pakabai pasekmes? Zinau tik tai, kad guoliam blogai...
calibra
Veteranas
Vietovė: Sostinė

Standartinė calibra »

Andronas rašė:O gal kas tikrai zinos? ratai ET35 225/45/R17 jei pridesiu rastafkes apie 10mm gal kiek daugiau keliais mm, tiksliai neatsimenu kiek jos ten. Bet man siulo iskart su varztais-slapukais. ar nekramtis man arkiu? Pakabai pasekmes? Zinau tik tai, kad guoliam blogai...
Nu blin, tikrai keista, jei dabar su 225/45R17 prie ET35 tau neliechia arku.
Gal auto nezheminta, arba pakaba labai kieta?

Su tokiais balionais jei dar uzdesi 10mm rastafkes, tai tas pats kas butu 225/45R17 su ET25, na nezinau, jei ten pas tave calibra dzhipas arba vietoj amortiku armaturos, tai nekabins, bet antraip, gan didele tikimybe.
Andronas
Entuziastas
Kontaktinė informacija:

Standartinė Andronas »

Nezeminta nieko, praeita vasara su 205/40/R17 vazinejau, matomai truko aukscio padangu, tai dabar isigijau 225/45/R17 . Su anais kumstis plius delnas tilpdavo, ne rimtai nelabai kazkaip man atrode... Arka didele atrode labai...nebent pilna zmoniu sededavo ir tai kai ratai uzvirstavo tai dar delnas telpdavo tarp sparno ir padangos... :roll:
Tikrai neiskelta mano, paprasta stock.
Pas tave Calibra matosi kad zeminta, pas mane taip ner... Kad net ratas uz arkos listu... :?
Svečias

Standartinė Svečias »

Jus man pasakykit, koks pointas masina zeminti. Taigi ne Vokietijoj gyvenam, ir ne autobanais vazinejam. Kai saviske pirkau irgi buvo zeminta, tai jausmas kaip ant taburetes su plastmasiniais ratais vaziuoji, ir dar asfalta dugnu kartais
kabinti teko. Galiausiai nervai neatlaike, tai susimeciau vektrines spyruokles, tai dabar nors vaziuoti galima :wink:
calibra
Veteranas

Standartinė calibra »

Domas rašė:Jus man pasakykit, koks pointas masina zeminti. Taigi ne Vokietijoj gyvenam, ir ne autobanais vazinejam. Kai saviske pirkau irgi buvo zeminta, tai jausmas kaip ant taburetes su plastmasiniais ratais vaziuoji, ir dar asfalta dugnu kartais
kabinti teko. Galiausiai nervai neatlaike, tai susimeciau vektrines spyruokles, tai dabar nors vaziuoti galima :wink:
Kadangi dazniausiai zeminimas yra siejamas ir su sportine vaziuokle, tai:

1. automobilis pasidaro zymiau labiau prognozuojamas slydimo metu
2. automobilis smagiau valdosi
3. galima didesniais greiciais _saugiai_ manevruoti
4. zemiau svorio centras - mazesne vertimosi galimybe
5. didesniu greiciu vaziuojant maziau keliamosios galios po dugnu, vadinasi, geresnis sukibimas - didesnis saugumas prie didesniu greiciu
6. grazu

Apibendrinant - jei patinka sportinis vairavimo stilius, jei patinka sportinei vaziuoklei budingas charakteris, prognozuojamumas, ilgesnis ir valdomas slydimas, ir visa tai atliekant - saugumas, zeminimas butent tau =))))

p.s. man labai negrazu, kai tarp padangos ir arkos yra didesnis tarpas nei per padangos profili.

2 Andronas : pas mane vasara 215/40/17 J~7-7.5 ET35, ziema 195/55/15 J~6-6.5 ET35- nekabina nei ziema nei vasara (cia del J nesu tikras, reiktu paziureti, delto parasiau per bruksneli) net su dviem keleiviais gale. Vaziuokle zeminta.
blue_angel
Klubo ex-Narys
Vietovė: Klaipeda
Kontaktinė informacija:

Standartinė blue_angel »

Pas mane irgi gerokai suzeminta. Na kitaip calibros ir neisivaizdoju :)
Passat '99 1.9 TDI 81kw
Xantia '95 1.9 TD - SOLD
Calibra '91 2.0 8v - SOLD
lukas7
Pradedantysis
Vietovė: siauliai

Standartinė lukas7 »

sakykit o ka reiskia tas et35? :)
Andronas
Entuziastas
Kontaktinė informacija:

Standartinė Andronas »

Man mano 205/40/R17 labai jau zemo profilio, tai ir nusipirkau 225/45/R17 rimtesne isvaizda... Ziuresiu ar kabins ar ne, bet speju kad ne. O anas ismontavau ir ismeciau nebegalejau jau ziuret i jas :) Bet ir mesos ten beveik nebuvo-l.mazai.
Vistek reikia bandyt viska praktiskai :) Nesunku pamatot tas rastafkes, uzsidet pravaziot, zmones prisisodint ant galines sofos :)

Kada oficialiai galima detis vasarines padangas?
Nitro
Klubo ex-Narys

Standartinė Nitro »

melagiu dienos proga gali jau vazhinet su vasarinem
calibra
Veteranas

Standartinė calibra »

Andronas rašė:Man mano 205/40/R17 labai jau zemo profilio, tai ir nusipirkau 225/45/R17 rimtesne isvaizda... Ziuresiu ar kabins ar ne, bet speju kad ne. O anas ismontavau ir ismeciau nebegalejau jau ziuret i jas :) Bet ir mesos ten beveik nebuvo-l.mazai.
Vistek reikia bandyt viska praktiskai :) Nesunku pamatot tas rastafkes, uzsidet pravaziot, zmones prisisodint ant galines sofos :)

Kada oficialiai galima detis vasarines padangas?
Del manes tai galetu kad ir izoliacija ant ratlankio vietoj padangos buti =)))
Atrode nekaip matyt del jau minetos priezasties - padangos zemos, o tarpas tarp padangos ir arkos - didelis. Visai kitaip ziuretusi, jei tarpo tarp arkos ir padangos butu nebuve.

Beje, taip pat yra teke vazineti su 205/40/17, tai vienintele problema - ant 7.5 ir platesniu disku nebepadeda apsauginiai padangos borteliai, o taip pat 205/40/17 jei pirkti ne naujas, rasti sudetingiau nei 215/40/17.

Del rastafkiu visiskai teisus - uzsidedi, pravaziuoji ivairiais rezimais pasikroves kaimynais ar draugais, ir matai - "kabina - nekabina".

2 lukas7: ET reiskia isnesima. Kuo mazesnis skaicius - tuo didesnis isnesimas nuo centro i ishore ir atvirkschiai - kuo didesnis skaichius, tuo didesnis ishneshimas i vidu. Pvz pas bmw gan dazhnai ratai buna ET15, ET12, net ET0, kas reiskia, kad uzdejus netgi siaurus ratus pvz ant calibra, jie bus vis tiek ishlinde i shonus, t.y. taip, tarsi butu su rastafkem.
Svečias

Standartinė Svečias »

Na kadangi pas mane masina every day use, tai zeminimas turbut nelabai tinkamas variantas, tuo labiau vilniuj daug sportiskai neprivazinesi.
jastreb
Klubo Narys

Standartinė jastreb »

Domas rašė:Na kadangi pas mane masina every day use, tai zeminimas turbut nelabai tinkamas variantas, tuo labiau vilniuj daug sportiskai neprivazinesi.
Na pas mane irgi masina in everyday use. Ir zeminta gan nemazai. Pavazineju patikek:) nors nesakau buna vietu kur vaziuoju taip atsargiai ir tai padedu apacia. To pasekoje karterio tarpine buvau pramuses:))
religion
YELLOW
Klubo Narys
Vietovė: KLAIPĖDA

Standartinė YELLOW »

As kita karta nesuprantu ar jus neskaitot ka reiskia "suzeminta kalbra" Kartoju SPORTINE VAZIUOKLE!!!! :twisted: Ir ji negali buti "nemazai ar mazai suzeminta"!!!!KAIP YRA STOKINES VAZIUOKLES STANDARTAS TAIP YRA IR SPORTINES!!!!
Nitro
Klubo ex-Narys

Standartinė Nitro »

papasakok apie strandartus ;]
calibra
Veteranas

Standartinė calibra »

YELOW rašė:As kita karta nesuprantu ar jus neskaitot ka reiskia "suzeminta kalbra" Kartoju SPORTINE VAZIUOKLE!!!! :twisted: Ir ji negali buti "nemazai ar mazai suzeminta"!!!!KAIP YRA STOKINES VAZIUOKLES STANDARTAS TAIP YRA IR SPORTINES!!!!
YELOW, nusishneki, todel pats ir nesupranti.
Jei manai kitaip, irodyk: pasakyk, kuris is zemiau pateiktu variantu, yra zemintos vaziuokles STANDARTAS?
1. 80/60
2. 60/60
3. 60/40
4. 40/40
5. 40/20
6. 20/20

p.s. tiesa, cia dar ne visi imanomi variantai, todel jei cia nera tavojo 'standarto', tai parashyk.
YELLOW
Klubo Narys
Vietovė: KLAIPĖDA

Standartinė YELLOW »

Nu jo po tokiu argumentu belieka pripazini, kad jusu tiesa :? Suklydau, taciau ateity zinosiu... Bus man pamoka :D
Atsakyti