gazo troso strigimas

Su automobilio varikliu, transmisija ir jų eksploatacija susiję klausimai.
Atsakyti
popcys
Veteranas
Vietovė: Jungtines Telsiu Valstijos

gazo troso strigimas

Standartinė popcys »

toje vietoje kur nukreiptas atsuktuvo galas stringa, tai yra paspausus gaza uzstringa ir skelde buna atidaryta, taip sakant apsukos nezmoniskos, buvau ispurskes visas tas spiruokles WD40, laikinai padejo, bet po savaites vel tos pacios problemos, kaip spresti? :roll:

Paveikslėlis

kita foto, is arciau

Paveikslėlis
[img]http://line4auto.ru/opel/m1402.gif[/img]
ExCali
Pradedantysis

Standartinė ExCali »

na jei uzstringa ne pati sklende o sidas mechanizmas ir tu esi tuo tikras tai galima su salidolu satept ji ir tiek,
man ant mondeo buvo panasiai dugnas uztrigo ir nejo niekaip atgal atstumt tai nusiemiau visa sklende atsinesiau namo atsukau ta mechanizma su spiruokle sutepiau visas vietas kur trinasi su salidolu ir viskas veikia jau gal 2metus
Justas
Veteranas
Vietovė: Kaunas

Standartinė Justas »

problema kad gaza mazai naudojot ziema,kai naudiji visada bent puse gazo tj nieks nestringa ;)
Omega B 2.0(XEV+NE)
Astra F-CC 1.7D Turbo Intercooler [For now stock]
aka Kardanas
ExCali
Pradedantysis

Standartinė ExCali »

Justas rašė:problema kad gaza mazai naudojot ziema,kai naudiji visada bent puse gazo tj nieks nestringa ;)
ir kas is to kad tu naudoji daugiau nei puse gazo? pas save kaime gal ir gali naudot savo puse gazo, o pavazynetum vilniuj per kamscius tai ne tik kam nors i sikna su savo gazu igazuotum bet ir kaip i durneli ziuretu. nenoriu pasakyt kad pats taip nedarau kartais bet tai buna tik tada kai skubi kur nors o is to amziaus kad reik pasirodyt jau reiktu isaugt bo biski.
Justas
Veteranas
Vietovė: Kaunas

Standartinė Justas »

ExCali rašė:
Justas rašė:problema kad gaza mazai naudojot ziema,kai naudiji visada bent puse gazo tj nieks nestringa ;)
ir kas is to kad tu naudoji daugiau nei puse gazo? pas save kaime gal ir gali naudot savo puse gazo, o pavazynetum vilniuj per kamscius tai ne tik kam nors i sikna su savo gazu igazuotum bet ir kaip i durneli ziuretu. nenoriu pasakyt kad pats taip nedarau kartais bet tai buna tik tada kai skubi kur nors o is to amziaus kad reik pasirodyt jau reiktu isaugt bo biski.
cia joks pasirodymas,paprasciausiai reik karts nuo karto prajundint ja o ne metus laiko vazinet nespaudziant,beje 5begiu numynus iki dugno ji juda bet negreiteji lb :D
Omega B 2.0(XEV+NE)
Astra F-CC 1.7D Turbo Intercooler [For now stock]
aka Kardanas
DIAVOLO
Entuziastas
Vietovė: Siauliai

Standartinė DIAVOLO »

Man būdavo tokie bajeriai. Lb pavojingas dalykas, prie didelių rpm neapkrautam varikliui gali paskirstymo diržas peršokt (man beje taip ir nutiko).
Reikia žiūrėt 2 dalykus:
1)ar stringa pats trosas. Reikia atsegti trosą nuo ragų ant kolektoriaus ir ranka pastumdyti. Turi lengvai vaikščiot. Jei ne, su špricu iš galo variklinio tepalo įlašini ir bus gerai.
2) jei truputį stringa pats droselis, tada darbo daugiau. Reiškia pridulkėjo kažkur ašelės, spyruoklės apaugo per daug ir pan. Nuimi visą droselį ir pamerki į benzą, tegu pamirksta dienikę. Išsitraukęs su tepaline aplašini ašikes, padarinėji droselį, kad gerai susiteptų, pamatysi kaip lengviau vaikščios ;) Spyruoklės sukurtos dirbt be tepalo, jų tept nereikia. Atvirkščiai, tepalas surenka bereikalingas žemes. Nebent korozija pradėjo ėst, tada biški su salidolu gali patept, kad nenutrūktų apkrautas grūdintas plienas. O šeip tai nereikia ;)
c20ne nedraugavau nei pusmecio..
c20xe tempiau metus..
c25xe dziaugiuos 3 metus:))
popcys
Veteranas
Vietovė: Jungtines Telsiu Valstijos

Standartinė popcys »

aciu diavolo uz komentara, butent tokia procedura ir darysiu ateinanti savaitgali ;) pas mane stringa pats droselis o ne trosas, ta jau esu nustates ;)
[img]http://line4auto.ru/opel/m1402.gif[/img]
Arturas18
Klubo Narys
Vietovė: Klaipėda-Panevėžys

Standartinė Arturas18 »

as turejau ta pacia beda,draugas yra mechanikas ir jis man tvarke,bet maciau ka dare,jis istrauke tas sklendes lauk,nueme spyruokles,visa isarde,iseme velenesiu,ir yra guoliukai tokie viduje,jie man buvo parudyje,pravalem tuos guoliukus,pritepliojom kazkokios pastos ant velenelio ir surinkom,ir tada viskas veike kuo puikiausiai ;)
Ricco
Veteranas
Vietovė: Vilnius

Standartinė Ricco »

Man ta pati problema :( As papurskiau WD40 kazkur ipedalo virsu labai nesitaikydamas.Padejo porai savaiciu,dabar vel tas pats.Paspardai per pedala-atsoka :D Stipriai nesiaiskinau,bet,atrodo,stringa pats pedalas pilnai nuspaudus
Ko nors neaplenkiu-vakare uzmigti negaliu!
Vytautas88
Veteranas
Vietovė: Panevėžys-Kaunas

Standartinė Vytautas88 »

Elementari klaida, WD40 ir yra laikinas preaparatas. Ilgesniam poveikiui išgauti naudojamas tepalas (ar tai tirštas, ar skystas, ar grafitinis).
http://blog.lrytas.lt/vytautas88/ -- mano blogas
C20NE
Atsakyti