sunkiai stabdosi

Su važiuokle ir stabdžių sistema bei jų eksploatacija susiję klausimai.
marius36
Entuziastas
Vietovė: IRL.LETTERKENNY

sunkiai stabdosi

Standartinė marius36 »

turiu problema su stabdymu.daug jegos reikia kol sustoji labai kietai spaudinejesi stabdziu pedalas.nusipirkau calibra jau dege abs lempute bet taip man atrodo kad ji is vis ne i tema kad sunku man sustabdyt.nezinau gal pabandyt nu orint jei tai pades,gal patartumet kas nors ka galeciau padaryt.didelis dekui
nfsu_2.0
Veteranas
Vietovė: KLP

Standartinė nfsu_2.0 »

issitrauk kilimeli is po pedalo :) kartais ir taip buna. O jei rimtai, tai man irgi neipatingai gerai stabdo, nuorinimas kazkiek padejo. Manau kad kaladeles pas mane blogos, nes pacios nedyla diska kazkiek eda ir labai kaista, jei daugiau pastabdau.
C20XE
[url=http://www.speedtest.net][img]http://www.speedtest.net/result/455010487.png[/img][/url]
Ricco
Veteranas
Vietovė: Vilnius

Standartinė Ricco »

Gali buti stiprintuvas kiauras.Ratai visi stabdo?
Ko nors neaplenkiu-vakare uzmigti negaliu!
CTAPblK
Entuziastas

Standartinė CTAPblK »

jei labai daug jegu reikia spausti pedala, man atrodo vakumas suduka mals.
paspausk stabdi ir uzkurk varikli, jei pedalas liks vetoi tai tikrink vakumo vamzdelius arba keis stabdziu vakumini stiprintuva. ar kaip jisai ten moksliskai vadinasi.
C20XE
GOLFIII 1,9tdi
marius36
Entuziastas

Standartinė marius36 »

stabdi laikau nuspaudes uzkuriu varikli pedalas susileidzia.kaladeles keite pris menesi bet kaip buvo taip ir tebera.gal nuorint pabandyt

Posted after 1 minute 44 seconds:

ratai visi stabdo 100%.
Xytos
Klubo Narys
Vietovė: Kaunas

Standartinė Xytos »

tai pabandyk nuorint nuejes blogiau nebus, nes man kai kaladeles paskubom keiciau ir blogai nuorinau irgi kietoki buvo stabdziai
Juoda cali su raudonu galiniu buferiu :D
c20xe :clap: remonte:(
C20xe (red) sold:(
Dabar C20NE (sidabras)
Justas
Veteranas

Standartinė Justas »

Xytos rašė:tai pabandyk nuorint nuejes blogiau nebus, nes man kai kaladeles paskubom keiciau ir blogai nuorinau irgi kietoki buvo stabdziai
kam keiciant kaladeles orint stabdzius?? :shock:
marius36
Entuziastas

Standartinė marius36 »

pabandysiu nuorint bus matyt ar pades.jei ne tada nezinau.as pirma kart girdziu keician kaladelas reikia nuorint.didziausia nesamone.dekui uz pagalba

Posted after 14 minutes 54 seconds:

ar butunai reiketu pakeist stabdziu tepaliuka,, kai as juos orinsiu.man atrodo kad jis dar geras buvo keistas pries metus
krax
Klubo Narys
Vietovė: Honolulu
Kontaktinė informacija:

Standartinė krax »

Justas rašė:
Xytos rašė:tai pabandyk nuorint nuejes blogiau nebus, nes man kai kaladeles paskubom keiciau ir blogai nuorinau irgi kietoki buvo stabdziai
kam keiciant kaladeles orint stabdzius?? :shock:
+1 :roll:
[b][color=#BF0000]Torque,it's that your Honda never had!!! [/color][/b] [img]http://images47.fotki.com/v1479/photos/1/1402078/6975066/megafoto2-vi.jpg[/img]
Python
Klubo Narys
Vietovė: Prienai

Standartinė Python »

tam kad kai naujos kaladeles, tai cilindriuka reikia suspaust i minimalia padeti, kad taip padaryt reikia atsukt orinimo taska, pakeitus kaladeles patartina nuorint sistema (kaip minimalus kriterijus) taipogi praverstu stabdziu skyscio pakeitimas, taip kad xebra.... ;)
marius36
Entuziastas

Standartinė marius36 »

gerai nesigincioju.gal ir reikia nuorint.koks tepaliukas butu tinkamiausias stabdziams. draugas keite vectrai jam supyle jei neklystu d4.servise sake kad toki naudoti.bet tai ar tiesa nezinau.. ju per daug ir negali klausyti.dekui
Python
Klubo Narys

Standartinė Python »

dot 4 stbdziu ir sankabu sistemoms valdomoms hidroliu (na vectra jau naujesne pas ji turi but) i calibra pyliau Dot 3, nes sankaba paprasta, ir pakeitus hidroli bei kalades atsirado nepalyginamas pokytis stabdant pries ir po :) o kaip nuorint cia kazkur buvo parasyta :) pasieskok tikrai rasi :)
marius36
Entuziastas

Standartinė marius36 »

kaip nuorint jau zinau.gerai didelis dekui
ramus
Veteranas
Vietovė: rajonas

Standartinė ramus »

Jei nezinai koks stabdziu skystis supiltas, o senojo viso neisleidinesi tai pirkdamas nauja pasiziurek ar ji galima maisyti su kitais skysciais jei gerai atsimenu tai dot 4 turetu buti tinkamas.
Egas
Entuziastas
Vietovė: Plunge

Standartinė Egas »

As visai naseniai mazdai 92m supyliau dot 4 ir ner problemu.... Pazystami servise sake kad drasiai gali pilt... ;)
C20XE
A. Birsas "Merginos butu nuostabios, jei patektum i ju glebi nepatekdamas joms i nagus..."
Ricco
Veteranas

Standartinė Ricco »

Stabdziu skysti keisti labai patartina.Nauja pilti tol,kol is nuorintoju prades teketi toks pat,koki pili(o ne dumblas).Nuorint keiciant kaladeles tikrai nereikia
Xytos
Klubo Narys

Standartinė Xytos »

marius36 rašė:gerai nesigincioju.gal ir reikia nuorint.koks tepaliukas butu tinkamiausias stabdziams. draugas keite vectrai jam supyle jei neklystu d4.servise sake kad toki naudoti.bet tai ar tiesa nezinau.. ju per daug ir negali klausyti.dekui
pilk vandeni jei toks protingas. pats nesamones kalbi! teisingai python sake, kad keiciant kaladeles i naujas reikia suspaust iki galo cilindriuka, o pas mane buvo keiciami ir stabdziu diskai taigi neatsukes orinimo tasko nesuspausi jo iki galo! nebent tu ten kaldeles dedi tokias kur visi ismeta ir tau nera problemu. jei orinimo taskas buvo atsuktas reikia sudejus viska butinai nuorinti gerai :twisted:
Dabar C20NE (sidabras)
Python
Klubo Narys

Standartinė Python »

Xytos nesivargink.... nenori, tegu neklauso ;)

as pats vasara viska keiciau ir puse metu vazinejau su nepriekaistingais stabdziais..... tai nejau as cia sudus snekeciau, jei nenori tegu neklauso, pasidarys xujovai darys per nauja ir baigta....

o jei tingi pasikeist hidroli keiciant kaladeles nu tai pzdc, nes pas mane tai bego zalsva tirsta mase o ne hidrolis, tai ka noret kad stabdytu... zodziu darykit kaip norit, patariam kaip gerai, darykit kaip patinka ;)
Xytos
Klubo Narys

Standartinė Xytos »

+1
Dabar C20NE (sidabras)
Vytautas88
Veteranas
Vietovė: Panevėžys-Kaunas

Standartinė Vytautas88 »

Python rašė:tam kad kai naujos kaladeles, tai cilindriuka reikia suspaust i minimalia padeti, kad taip padaryt reikia atsukt orinimo taska, pakeitus kaladeles patartina nuorint sistema (kaip minimalus kriterijus) taipogi praverstu stabdziu skyscio pakeitimas, taip kad xebra.... ;)
Nereik nieko atsukinėt, su strupcina puikiai susispaudžia tas cilindriukas.
http://blog.lrytas.lt/vytautas88/ -- mano blogas
C20NE
Xytos
Klubo Narys

Standartinė Xytos »

Vytautas88 rašė:
Python rašė:tam kad kai naujos kaladeles, tai cilindriuka reikia suspaust i minimalia padeti, kad taip padaryt reikia atsukt orinimo taska, pakeitus kaladeles patartina nuorint sistema (kaip minimalus kriterijus) taipogi praverstu stabdziu skyscio pakeitimas, taip kad xebra.... ;)
:roll: sory, bet su kuo tokiu? matai kai as navarotu visokiu nenaudoju lengviau atsuku nuorinimo taska, o po to stabdziu nusiorinu ir tiek
Dabar C20NE (sidabras)
Python
Klubo Narys

Standartinė Python »

Vytautas88 rašė:
tai n* naudot prievartos metodus? galima paprastai... nu zodziu, tingiu gincyntis, nenorit gerai ir palyginus paprastai, JUSU PROBLEMOS :) ne man nuo to galva skaudes, tema praktiskai galima butu rakint, nes jau kas ir kaip padaryt paaiskinta, na nebent autoriui idomu dar kazkas ka daro "protingi durniai" ;) neisizeiskit bet taip jau yra...
marius36
Entuziastas

Standartinė marius36 »

autoriui visa istorija ira aiski.cia be autoriaus kazkas dar niekaip negali suprast.dekui uz patarimus..................
Python
Klubo Narys

Standartinė Python »

na tada tvarka :)
Ricco
Veteranas

Standartinė Ricco »

O keiciant kaladeles tepalo nereikia karbiuratoriuje pakeisti? :evil:
Atsakyti