Koks cia sriftas - parasyk pavad. ir imesk i maila bei dar ta ciferblata (original): EEE555@one.lt
Skaiciai isdestyti labai gerai. 50,90,110,130... Tik tiek kurie reikalingi!
EDWARD555 rašė:Koks cia sriftas - parasyk pavad. ir imesk i maila bei dar ta ciferblata (original): EEE555@one.lt
Skaiciai isdestyti labai gerai. 50,90,110,130... Tik tiek kurie reikalingi!
Šriftas: Alexis Laser Italic,o ciferblatą atsiūsiu vėliau. Gal dar kas turit kokių nors pasiūlymų?
Dėl laisvos tusčios vietos yra taip: Kolegos nepamirškite,kad to balto fono sumažėja kai tuos ciferblatus idedi į vietą. Buvau primatavimui ikišęs,tai tokie skaičiai kaip 200 ir 250 nelabai telpa Vieta tik kažkokiam užrašėliui lieka virš kilometražo
matai diodas sviecia apvalu taskeli nes jo virsus smaileja todel ta virsu ta apvaluma ==) reika padaryti toki===] tiesu tada jis skleis sviesa o ne konsentruosis i viena taska
Nitro rašė:ir dar pashlifuot su shkurke bisshki - tada ishvis super.
ne negalima nes nublanksta sviesa,pabandyk ir pamatysi jog nusvifuotas blankai sviecia nebent kai nukerpi gali nusveisti ir tada nupoliruoti ,bet kam papildoma darba apsimti juk tai ninimum uzima apie 30min vienam dioduj
taj jej nori kejsti padaryt balta taj rejkia....nirs gali ir nenuemes uzklijuot....o jej tik apswietima taj gali paprasciausia issimt is spido zalias lemputes su fyskem nusiwest i elektronikos parduotuwe(kaune ten yra prie hyper maximos) ir ten bus wisokiu spalwu diodu....wiens apie7 lt kajnuoja....tau nieko daryt nerejkes tik i tas pacias wietas sudeti diodus....
sveiki. Dar man toks klausimas pasistojo: norint priklijuot shiuos dalykus reikia ardyt visa "panele" kad istraukt visa spyda, ar uztenka ten tik virsu nuardzius truputi istraukt ji?
vielabraukis rašė:sveiki. Dar man toks klausimas pasistojo: norint priklijuot shiuos dalykus reikia ardyt visa "panele" kad istraukt visa spyda, ar uztenka ten tik virsu nuardzius truputi istraukt ji?
Taigi,tikrai as visos paneles neardziau, tik nuemi 2 plastmases aplink vaira, paskui nusiima dar 2 plastmases aplink speeda, o tada jau nuo greiciu dezes atjungi trosa,tada visa speeda gali pasitraukt ant saves uzkisi ranka,atjungi trosa ir dvi fiskes, Sveikinu spydas jau tavo rankose!