Sorry, as is viso neturiu calibros, cia euro man su photoshop'u padejo nupieshti.. Nesitikejau, kad taip greit ishaishkinsit mane - kita karta labiau pasistengsim nupiesti realistiskai
2 deivideliux : islaikyti reikia ne sugebejimu... o ryzto kovojant su serviso murziais, kurie dirba ne ant kokybes, o ant kiekio "man tas pats kaip, svarbu, kad atsiimant nepastebetu shudo ir kuo greiciau PAIMT BABKES". Jei ne shitas dalykas, caly jau senai butu parodine auto ir tikraja ta zodzio prasme "ledine"...
2 euro : is pradziu buvo 2.0i 8v. Paskui buvo 2.0i 8v + turbotechnics turbo (0.5bar). Dar veliau - 2.0i 16v turbo + phase3 (1.1bar / 1.5bar overboost). Dabar 2.0i 16v + some tricks, bet "nevalit"... Yra planuose kai ka galios atzvilgiu padaryti, bet dabar netinkamas metas finansiskai, o be to ir nusibodo, "rankos nekyla" del auksciau minetu priezasciu...
Transmisija/vaziuokle nuo 4x4 modelio, sukergta taip, kad ratai tiktu 4x100 (kadangi ratu pasirinkimas nelyginamai didesnis nei 5x110, kaip ir ju likvidumas). Visa kita butu nuo calibra turbo modelio - amortikai, razdatke, 4x4 valdymas (ECU) ir t.t. Realiai nuo turbo modelio skiriasi ratu varztais, deze ir varikliu, visa kita, praktiskai let'as. Kas dar neaisku, klausk.
2 Tornado : as pats nesu tikras del tu ratu - kai nuplaunu, tai visai nieko, bet kai buna purvini, man nepatinka kai lip'as ("palange") apsinesa purvu ir netenka ratai to vaizdo. Turint galvoje, kad dabar ziema ir tai atsitinka labai greit...
Kita vertus, pliusas tas, kad galima stabdziais pasigirti - per vasarinius tsw nelabai matosi, ner kaip PUIKiBE demonstruot
Nors, pvz, kitiems buna, kad kaip tik sitie ratai labai patinka, priesingai nei tsw. Tad, na vkus i svet, calibra-club member'a net!
2 CTAPbIK : tu man isvardink, kur fotozhop'as, o ash tau tada parodysiu originalia foto

Varztai-slapukai yra po du skirtingus ant rato. Jie blizga, o paprasti varztai yra juodi. Nebeatsimenu, bet gali buti, kad galinis ratas su viena sekretke arba jos susuktos salia viena kitos, o ne priespriesais, arba isukta tik viena.
Nors ne, sorry, apgavau - is tikro uzhfotozhopinau ratu varzhtus, kad kas ish fotkes varzhto rashto nenukopijuotu ir pagal tai nepasigamintu rakto ratu vagystei...
2 mad_kaker : neslepsiu, kad tavo fotkes paziurejes buvau ikveptas ir savasias imest prie to pacio