dingo stabdziai
dingo stabdziai
sveiki, problema tokia : niekad pas mane neveike abs,todel nusprendziau susitvarkyti, mete 41 klaida (41 - Priekinio kairiojo rato jutiklis - pažeistas jutiklis arba jo grandinė) taigi nebuvo jutiklio ir granata buvo ne abs'ine. Buvo pakeista granata,uzdetas daviklis,bet abs neveikia,meta ta pacia klaida, bet paziurejau i davikli ateina 5v,berods skaiciau kad taip ir turi buti,o kaip patikrinti pati davikli? siandien pasikrapsciau prie daviklio,pavaliau fiske ir dabar toks dalykas atsitiko kad abs lempute ga toliau,stabdziu efektyvumas labai mazas, abs neveikia,atrodo kad stabdo tik priekis, ar gali but susije su tuo tai kad buvau atidares stabdziu skyscio bakeli???nes jis pas mane uzsineses,norejau paziuret kaip su skysciu ir atidariau 
;)
o gal tiesiog visoj sistemoj pasikeisk stabdziu skysti...
pas mane ir buvo nelabai efektyvus stabdziai ir tai veikdavo tai neveikdavo ABS, bet kai pasikeiciau stabdziu skysti (nes pats pirmas dalykas isbeges is zarneliu buvo zalias drumzlinas skystis, poto pasirode svarus hidrolis, nuo tada stabdziai perfect. bet ABS problema reikia pasalinti, nes nuluzes vienas daviklio varztas ir kartais sudreba daviklis ir dingsta ABS. tai tiek
pas mane ir buvo nelabai efektyvus stabdziai ir tai veikdavo tai neveikdavo ABS, bet kai pasikeiciau stabdziu skysti (nes pats pirmas dalykas isbeges is zarneliu buvo zalias drumzlinas skystis, poto pasirode svarus hidrolis, nuo tada stabdziai perfect. bet ABS problema reikia pasalinti, nes nuluzes vienas daviklio varztas ir kartais sudreba daviklis ir dingsta ABS. tai tiek
Siulau stabdziu skysti pasikeisti, kalades apziureti kokioje bukleje ir nuorinti normaliai, kai pas mane kalades buvo nudroztos abs isvis neveike, pakeiciau kalades viskas very good buvo ir vel veike kuo puikiausiai.
e36 touring m52
[img]http://www.ap-windows.co.uk/img/NationalFloodForumLogo.gif[/img]
[img]http://www.ap-windows.co.uk/img/NationalFloodForumLogo.gif[/img]
kaladeles,diskai keisti menesio begyje(beje ar kada bandet pasukt rata,kai masina pakelta ant "donkrato" ar ko kitko, pastebejau tai kad nors diskai ir keisti i naujus,bet vistiek toks jausmas kad nera idealiai tiesus,vistiek siek tiek jauciasi kad vietom sunkiau sukas)
va nuorint tai tikrai pameginsiu ryt,gal oro pagavo kai skyscio pyliau....o keist skysti tai taip pat kaip nuorinant tik tai kartot daug kartu kaip suprantu?
o su abs problema tai kiek suprantu daviklis turi kintama itampa duoti kai sukamas ratas,ryt bandysiu pamatuoti,gal daviklis puliuoja
;)
-
Vytautas88
- Veteranas
- Vietovė: Panevėžys-Kaunas
Dėl įtampos nežinau. Tačiau susirask į ABS kompą einanačioj fiškėj reikiamus kontaktus to rato daviklio (elementariai "prasiskambink" su testeriu), tuomet prijunk daviklį ir matuok varžą. Stovint ratui turi būt kažkas apie 1-2kOm, o sukant ratą -- varža šiek tiek kinta. Aš irgi vargau kol nusistačiau bėdą -- buvo pažeista laido izoliacija į metalą vienoj vietoj, todėl kartais trumpindavo į korpusą.
http://blog.lrytas.lt/vytautas88/ -- mano blogas
C20NE
C20NE
na va stabdziai buvo nuorinti, pedalas gryzo i savo vieta,beto patikrinau stabdzius tai priekis 2kN,galas 1,6kN, sake kad geri rezultatai, o kiek pas jus yra gal galetumet parasyt palyginimui? Beje Uab "DELADA" daro siuo metu akcija, stabdziu, vaziuokles ir amortizatoriu patikra nemokama,taigi kas netyngit galit pasitikrinti nemokamai savo cali
bent jau tame servisiuke ta akcija galioja kuris yra prie banginio, berods Kubiliaus g. 23
;)
O tai abs susitvarkei?PoWILAAs rašė:na va stabdziai buvo nuorinti, pedalas gryzo i savo vieta,beto patikrinau stabdzius tai priekis 2kN,galas 1,6kN, sake kad geri rezultatai, o kiek pas jus yra gal galetumet parasyt palyginimui? Beje Uab "DELADA" daro siuo metu akcija, stabdziu, vaziuokles ir amortizatoriu patikra nemokama,taigi kas netyngit galit pasitikrinti nemokamai savo calibent jau tame servisiuke ta akcija galioja kuris yra prie banginio, berods Kubiliaus g. 23
c20let