sveiki, istiko tokia beda... ant generatoriaus yra toks propeleris metalinis kuri suka dirzelis, tai tas propeleris labai priartejo prie pacio generatoriaus ir daba jau liecia genero korpusa besisukdamas ir nebepakrauna akumo... gal kas zinot koki meistreli kuris tvarkytu generatorius vilniuje. pas mane 20xe motoras. isankto dekoju
bo man toks idomus dalykas buvo... uzsidege zaibas , bet ne akumo lempute kazkur esu girdejes, kad kai sepeteliai pareina tai neuzsidega akumo lempute...
nemoku nuskaitinet klaidu ten kai istrauky ta suda nuemi plasmase ir tuos kontaktus reik su laidu sutrumpint? ta prasme savo laida reik atsinest? nes serviso knygutej parodyta kad reik apsukti ta plasmase uzdet atgal ant kontaktu ir ziureti y zaibiuka... bet kaip zaibiukas nemirksi taip ir nemirksi....
skaiciau ir atsipausdines buvau... net nuvaziaves i meeta buvau ir klausiau, kaip nuskaityt klaidas... bet irgi nieks nezinojo... man jau beveik viskas gaunas tik va vienintelis klausimas.. ar ten tuos kontaktus trumpint reik su savo laidu?
aciu tornado!! pasiemes is serviso tikrai pasidarysiu diagnostika! o del generatoriaus tai net nz kas ten vyksta atvaziavau su cali y servisa pasiziuriu generatoriaus dirzas apsisukes kita puse... bet kaip man jokia lempute nedega taip nedaga...
pas mane normaliai rode apsukas... bet issijunge magas vaziuodamam namo... tada supratau, kad nieko gero, isjungiau visus, energija vartojancius prietaisus ir parmyniau iki namu, tik va zaibiukas tai dege tai uzgedavo... poto isemiau akuma isidejau i savo guoly... pavazinejau su juo pora dienu, susiradau servisa, isimeciau atgal akuma y cali ir vaziavau iki serviso... akumas buvo pakrautas nuo golfo ir joks zaibiukas daugiau nebedege... nu katik skambino is serviso sake po pietu bus gatava, ziuresiu dega tas zaibiukas ar ne... nors speju nebeturetu jis uzsidegt
kada diodu tiltas i pabaiga, meistrelio zodziais pradeda mirget lempos nei is sio nei is to (ziurint i spinduli, toks judejimas jo atsiranda) beje bent man tai tikrai pasitvirtino