problema su starteriu

Su automobilio elektrine dalimi ir jos eksploatacija susiję klausimai.
Atsakyti
wilazzz666
Entuziastas
Vietovė: Kaunas

problema su starteriu

Standartinė wilazzz666 »

taigi mano starteris jau wisai nesuko, taigi nusipirkau kita.. bet iskilo beda.. pakejciau ta starteri sujungiau laidus, bandau kurt, jokio efekto lyg starteris is vis neveiktu.. (beje pries tai kaj keiciau starteri tj gal 3 kartus isemiau idejau ir tik tada wejke) sita jau nezinau kiek dejau. po to galwoju pazesiu laidus ar atejna srowe. pliusas yra ateina. o minusas neatejna. ka siulot daryt? beje kaip galima patikrinti ar starteris veikia? bandziau as ten su laidais prijungus tiesiai nuo akumo bet nk nesidaro.
m1xas
Pradedantysis
Vietovė: Vilnius

Standartinė m1xas »

seip nzn, gal as ce klystu, bet kai man buvo problemos su starteriu, tai buwo wienas lb idomus niuansas, tenais kur yra varztai, jie turi but variniai jei neklystu, o pas mane buvo paprasti geleziniai, tai per juos kontaktas nedaeidavo, gal del to. :roll:
wilazzz666
Entuziastas

Standartinė wilazzz666 »

m1xas rašė:seip nzn, gal as ce klystu, bet kai man buvo problemos su starteriu, tai buwo wienas lb idomus niuansas, tenais kur yra varztai, jie turi but variniai jei neklystu, o pas mane buvo paprasti geleziniai, tai per juos kontaktas nedaeidavo, gal del to. :roll:
nu bet senas weikt veike nemanau kad del to.. bet dabar nezinau ka daryt del to minuso nes sakau pazejau neatejna jis iki ten..
soundas
Entuziastas
Vietovė: Kalvarija

Standartinė soundas »

Tai minusas, jai nemeluoju yra korpusas starterio ir ten joki laidai ateit neturi, Pliusas, taip turi but gerai nuvalytas ir ta shaiba ir verzle turi but varine, nes ten didelis amperazas. Gali dar pazet kur eina mase prie dezes man rodos, jai ten ji pavargus, tai del to gali neveikt.
m1xas
Pradedantysis
Vietovė: Vilnius

Standartinė m1xas »

o pas tave saiba ir verzle variniai ?
wilazzz666
Entuziastas

Standartinė wilazzz666 »

m1xas rašė:o pas tave saiba ir verzle variniai ?
ne nevariniai,. bet supranti kaip yra tas starteris, pliusas jo ten uzsideda ir turi prisiwerzti bet minusas yra pas mane laidas ir ta fyskute uzsimauna ant starterio esancio to atsikisimo. tai ka man siulot daryt?
zmogis
Entuziastas
Vietovė: Siauliai-UK

Standartinė zmogis »

wilazzz666 rašė:
m1xas rašė:o pas tave saiba ir verzle variniai ?
ne nevariniai,. bet supranti kaip yra tas starteris, pliusas jo ten uzsideda ir turi prisiwerzti bet minusas yra pas mane laidas ir ta fyskute uzsimauna ant starterio esancio to atsikisimo. tai ka man siulot daryt?
as galvoju kaip tu su varine verzle paversi, o ta fiske man atrodo atlieka starterio atjungima kai masina uzsikuria jai klystu pataisykit :lol: o minusa pasiima nuo variklio gal but kokie kontaktai nuo uzvedimo spineles parejo ar panasiai
www.fun2go.lt
Siauliu kartodromas
soundas
Entuziastas

Standartinė soundas »

Tas plonas laidas, tai ne minusas, jis duoda inpulsa, kai pasuki raktely, o ten turetu rele suveikt ir ijunkt grandine(starteryje), tai dar gali paziuret ar yra itampa ant to laiduko, kai pasuki raktely(start padetyje). O ta verzle, tai nzn gal zalvarine tada arba varine su priemaishom, nu vien zodziu bet spalva kai vario-zalvario. Nu ir jeigu pliusas gerai pajungtas, mase iki varilio tvarkinga, ir tam laidelyje ytampa atsiranda, tada blogai kashkas starteriui.
wilazzz666
Entuziastas

Standartinė wilazzz666 »

soundas rašė:Tas plonas laidas, tai ne minusas, jis duoda inpulsa, kai pasuki raktely, o ten turetu rele suveikt ir ijunkt grandine(starteryje), tai dar gali paziuret ar yra itampa ant to laiduko, kai pasuki raktely(start padetyje). O ta verzle, tai nzn gal zalvarine tada arba varine su priemaishom, nu vien zodziu bet spalva kai vario-zalvario. Nu ir jeigu pliusas gerai pajungtas, mase iki varilio tvarkinga, ir tam laidelyje ytampa atsiranda, tada blogai kashkas starteriui.
tj tjp isejna kad tas lajdukas pliusinis?o kaip patikrinti ar nuejna mase iki variklio ten kaj prisisuka tj jau tipo ejna ta mase? o jej neatejna ten srowe ka daryt?
soundas
Entuziastas

Standartinė soundas »

Nu tai mase/minusas, kur eina nuo kebulo iki dezes turbut, kashkur po akumu, toj vietoj, tai pazek, kaip vizualiai atrodo jisai, ir kontaktus, kur prisisuka paziurek. taipat ir pliusini kur nuo akumo eina link starterio o poto i generatoriu, ta irgi apziurek ir paziurek kaip kontaktai, gali ir prie akumo klemos but blogas kontaktas. O tas plonas taip pliusas/suzadintojas. O kur tau neateina ta srove? Kaip tikrinai, kodel taip manai papasakok.
Atsakyti