po masinos remonto atsirado keistas dundesys spaudziant stabdy. prisilieti prie stabdzio ir pasigirsta toks bumtelejimas bet tik viena karta jis buna. vel stabdai ir vel bumteli. negali but cia abso dacikas koks?
valentinas rašė:po masinos remonto atsirado keistas dundesys spaudziant stabdy. prisilieti prie stabdzio ir pasigirsta toks bumtelejimas bet tik viena karta jis buna. vel stabdai ir vel bumteli. negali but cia abso dacikas koks?
Na čia tik mano nuomonė bet gal gali būti taip kad stabdžių cilindriukas stringa nežinau ar tai galėtų sukelti bumtelėjimą bet man kai jis neslankiojo stabdat vibravo vairas ir stabdymas buvo pulsuojantis kai stabdai iš lėto
na kad nekurt kitos temos tai prie to pacio paklausiu, pas mane kai trauki rankiny na sakykim kai nori apsisukt tai toks didelis trinktelejimas kad atrodo jog gale laisvi ratai ar dar kazkas, nors vaziuokles visos gomos pakeistos . anksciau to nebuvo
kiek teko susidurti tai rankinio kaladeles prie pabaigos arba bugnai nusidevejo jau. tavo atveju kai kaladeles rankinio atreguliotos ir atsiranda tas laisvumas, traukiant rankini net stuksena. bmw. mercedes tas pats. nekreipk demesio arba priaugink su svarke ant kaladziu , sumazink tarpa.
nekuriant naujos temos norejau paklausti ar c20ne ir c20xe priekines stabdziu kaladeles tokios pat? is seniau atliko naujos kurias pirkau c20ne tai galvoju ar jos tinkamos naujam agregatui?