mistika su swiesom
mistika su swiesom
mistika pas mane nereali..wienu zodziu,toks dalykas..ijungiu swiesas-isijungia degimas..nors rakto spynoi net nera...kame cia kampas?o wat jejgu masina uzwewsta su raktu ir swiesos isjungtos,isjungi degima su raktu,o swiesos ijungtos,wistiek wariklis dirba,gali net rakta isimt,o wat kai isjungi swiesas,tada uzgesta masina...
ieskai mergynos??ieskokis pinigu..mergyna pati tawe suras.. :D
-
Colibriukas
- Entuziastas
- Vietovė: Vilkaviskis
-
Vytautas88
- Veteranas
- Vietovė: Panevėžys-Kaunas
Re: mistika su swiesom
Neduodu 100proc. garantijos, bet galiu teigti, kad čia blogo "slapuko" įrengimo pasekmės. Protingi dėdės anksčiau darydavo taip -- jungdavo degimo grandinę per šviesų jungimo mygtuką ir panašiai (su mintim: neįjungęs gabaritų motoro neužvesi). Išsiardyk šviesų įjungimo bloką, gal ten rasi "intervenciją" į originalų laidyną... Jei ne, tada pradėk ieškoti giliau. Aišku, jei tau tai trukdo (man trukdytų).Anders rašė:mistika pas mane nereali..wienu zodziu,toks dalykas..ijungiu swiesas-isijungia degimas..nors rakto spynoi net nera...kame cia kampas?o wat jejgu masina uzwewsta su raktu ir swiesos isjungtos,isjungi degima su raktu,o swiesos ijungtos,wistiek wariklis dirba,gali net rakta isimt,o wat kai isjungi swiesas,tada uzgesta masina...
http://blog.lrytas.lt/vytautas88/ -- mano blogas
C20NE
C20NE