Dohc pagr. dirzas problemos ir keitimas.

Su automobilio varikliu, transmisija ir jų eksploatacija susiję klausimai.
Atsakyti
soundas
Entuziastas
Vietovė: Kalvarija

Dohc pagr. dirzas problemos ir keitimas.

Standartinė soundas »

Sveiki, siandien nusemes variklio dangti ir dirzo apsauga, pastebejau kad pas mane smarkiai laisvas pagrindinis dirzas :shock: Savaime aishku ishsigandau ir dabar puoliau prie minties kad reikia keist viska :lol:
Maciau kad panashi tema jau yra, bet ash labiau noreciau suzinot kaip pakeist ta dirza, kokie niuansai yra arba nera, na ir dar norejau suzinot kodel pas mane taip nutiko, cia itempejas koks parejo ar kas? Jai kas galetumet ishsamiai paaishkinkit, kaip pakeist ta prakeikta dirza :)
soundas
Entuziastas

Standartinė soundas »

Dar klausimas, kiek metkiu yra? dvi virsui ir apacioj viena taip? nes kashkaip skaiciau kashkokiam forume kad dar su pompa ten kashkokia irgi yra, taip nea? beje ten apacioj tai yra ant shkyvo metke ir ji turi sutapt su tokiu smailu strypeliu taip? Nes jai taip tai kashkas pas mane negerai, nes pastacius taip kad virshus sutampa abi zimes, apatine toli grazu visai neten :?
soundas
Entuziastas

Standartinė soundas »

Jai kasnors kuonors galit padeti, nelikit abejingi :D
pavlito
Entuziastas
Vietovė: Panevezys

Standartinė pavlito »

tai parasyk ar pas tave su automatiniu itempeju ar ne?ir pagal ka nustatei kad dirzas neitemptas?
pasiziurek autodatoj aiskiai parasyta kaip ka daryti
Paveikslėlis
ir su automatiniu
Paveikslėlis
pavlito
Entuziastas
Vietovė: Panevezys

Standartinė pavlito »

cia tema kaip keisti dirza su automatiniu itempeju http://www.gsi-club.com/forum/viewtopic.php?t=667
Dainava
Pradedantysis
Vietovė: Kaunas
Kontaktinė informacija:

Standartinė Dainava »

Sorry, biski ne i tema, (klinkt klinkt)
Pavlito, tu cia gera programa turi.
Gal gali C20NE dirzo paveiksliuka ikelti, arba pasakyt linka kur ta autodata-cd atsisust nemokamai galima.
Ricco
Veteranas
Vietovė: Vilnius

Standartinė Ricco »

Kam tie paveikslai?Zyme apacioj,zyme virsuj ir pompa itempejo pareigose
Ko nors neaplenkiu-vakare uzmigti negaliu!
soundas
Entuziastas

Standartinė soundas »

Na pvz paimu dirza ir toje vietoj tarp virshutiniu veleneliu, galiu ji pasukt ir pastatyt vertikaliai, manau tai jau nenormalu, ir dar pvz ash galiu del to laisvumo viena virsutini velenele pasiukiot i shonus po koki milimetra, kitu net nepajudines. Na sunku paaishkint bet ten akivaizdu kad per laisvas, bet cia tai nieko, man paasihkinkit, kodel mano apatinio skyvo zyme nesutampa per kokius tris-keturis cm(cia kai virshu pastatai i vieta)? Ar cia gali but kad jaigu cia pershoko per kelis dantis, ir nieko dar neatsitiko? Galiu drasiai statyt i vieta keiciant dirza?
soundas
Entuziastas

Standartinė soundas »

O mano tai tas virshutinis variantas, kaip ten tempesi tas dirzas?
donatukass
Veteranas
Vietovė: panevezys

Standartinė donatukass »

pastatyt i vieta gali, bet tik iskart nepulk kurti, su raktu prasuk valikli kelis kart, jei gerai prasisuko viskas, tada kuri.
1991m, c20ne - SOLD
1997m astra X17DTL - vailokas
1998m megane scenic 1,6+LPG power
mad_kaker
Klubo Narys
Vietovė: Skuodas

Standartinė mad_kaker »

tiksliau kelis ratus :)
Ricco
Veteranas
Vietovė: Vilnius

Standartinė Ricco »

Dirzas neturi buti labai iverztas-svarbu nepersoktu.Ir ji nuemus reikia kuo maziau viska sukioti.Gal ten jau kokie specai kapstesi,kad zymes netinka?
Ko nors neaplenkiu-vakare uzmigti negaliu!
soundas
Entuziastas

Standartinė soundas »

Nzn kas ten daryta, bet pastacius y vieta ir prasukus raktu, lyg ir nestringa variklis, bet uzkurus dirba kaip dyzelis. Poto nuo akies :) pastaciau kaip buvo daugmas, tai dabar dirba lyk ir gerai, bet vistiek manau reiks vaziuot kad ten ishtirtu viska :)
FANTAZTAZZZ
Pradedantysis
Vietovė: VLN

Standartinė FANTAZTAZZZ »

mietkes trys...ant voztuvu veleno ir alkuninio veleno...bet nepagrindinio veleno o ant to kur dedasi genero dirzas....tai va tau reik nusiimt apatini genero skyva....nuimsi dirza ir vsio...pas dohcus buna seip tipo primityvus automatinis itempejas ir vienas parazitinis guoliukas....tai va jej ant to tipo automatinio yra spiruokle tai uzdedi dirza tada itemprjas tas itempe kiek reikia ir priverzi ji....vsio...tik nepamirsk kad jej spiruokle yra nes daznewsiai jos jau nebebuna ji buna isitampius ir reik jau temp "chirurginiu metodu" :D nieko sunkaus 15min darbo man buvo....
under construction
Atsakyti