Maciau kad panashi tema jau yra, bet ash labiau noreciau suzinot kaip pakeist ta dirza, kokie niuansai yra arba nera, na ir dar norejau suzinot kodel pas mane taip nutiko, cia itempejas koks parejo ar kas? Jai kas galetumet ishsamiai paaishkinkit, kaip pakeist ta prakeikta dirza
Dohc pagr. dirzas problemos ir keitimas.
Dohc pagr. dirzas problemos ir keitimas.
Sveiki, siandien nusemes variklio dangti ir dirzo apsauga, pastebejau kad pas mane smarkiai laisvas pagrindinis dirzas
Savaime aishku ishsigandau ir dabar puoliau prie minties kad reikia keist viska
Maciau kad panashi tema jau yra, bet ash labiau noreciau suzinot kaip pakeist ta dirza, kokie niuansai yra arba nera, na ir dar norejau suzinot kodel pas mane taip nutiko, cia itempejas koks parejo ar kas? Jai kas galetumet ishsamiai paaishkinkit, kaip pakeist ta prakeikta dirza
Dar klausimas, kiek metkiu yra? dvi virsui ir apacioj viena taip? nes kashkaip skaiciau kashkokiam forume kad dar su pompa ten kashkokia irgi yra, taip nea? beje ten apacioj tai yra ant shkyvo metke ir ji turi sutapt su tokiu smailu strypeliu taip? Nes jai taip tai kashkas pas mane negerai, nes pastacius taip kad virshus sutampa abi zimes, apatine toli grazu visai neten 
cia tema kaip keisti dirza su automatiniu itempeju http://www.gsi-club.com/forum/viewtopic.php?t=667
Na pvz paimu dirza ir toje vietoj tarp virshutiniu veleneliu, galiu ji pasukt ir pastatyt vertikaliai, manau tai jau nenormalu, ir dar pvz ash galiu del to laisvumo viena virsutini velenele pasiukiot i shonus po koki milimetra, kitu net nepajudines. Na sunku paaishkint bet ten akivaizdu kad per laisvas, bet cia tai nieko, man paasihkinkit, kodel mano apatinio skyvo zyme nesutampa per kokius tris-keturis cm(cia kai virshu pastatai i vieta)? Ar cia gali but kad jaigu cia pershoko per kelis dantis, ir nieko dar neatsitiko? Galiu drasiai statyt i vieta keiciant dirza?
-
donatukass
- Veteranas
- Vietovė: panevezys
-
FANTAZTAZZZ
- Pradedantysis
- Vietovė: VLN
mietkes trys...ant voztuvu veleno ir alkuninio veleno...bet nepagrindinio veleno o ant to kur dedasi genero dirzas....tai va tau reik nusiimt apatini genero skyva....nuimsi dirza ir vsio...pas dohcus buna seip tipo primityvus automatinis itempejas ir vienas parazitinis guoliukas....tai va jej ant to tipo automatinio yra spiruokle tai uzdedi dirza tada itemprjas tas itempe kiek reikia ir priverzi ji....vsio...tik nepamirsk kad jej spiruokle yra nes daznewsiai jos jau nebebuna ji buna isitampius ir reik jau temp "chirurginiu metodu"
nieko sunkaus 15min darbo man buvo....
under construction