taigi,pasukus garso daugiau,issijungia mage.
kodel?
Prie ko cia mago kaina?karambas rašė:Man ir taip budavo. Akumas cia maza reiksme duoda jei vaziuojant klausaisi (nebent akumas pries tai buvo mires ir iskart vaziuodamas watus suki). Gal pigus magas pas tave ir neatlaiko kalonkiu.
Pabandyk prasitempt ir masę tiesiai nuo akūmo. Tuomet pabandyk.Igariokas rašė:Man tas storas pliusinis laidas nepadejo,vistek issijungia.
pas mane su visais magais tas pats,turejau du JVC,du SONY,db ALPINE,ir su visais tas pats.Vytautas88 rašė:Pabandyk prasitempt ir masę tiesiai nuo akūmo. Tuomet pabandyk.Igariokas rašė:Man tas storas pliusinis laidas nepadejo,vistek issijungia.
JEi visviena išsijunginėja, gali būti problema magnetoloje (greičiausiai maitinimo kondikai pasakė "ate"). Ar bandei kitą magnetolą?
tai nieko nereiskia. Pas mane ir 92 ah nuo 530td bet realiai generatorius jo neuzkrauna pilnai...tad jei nevazineji ilgais atstumais patartina karts nuo karto pajunkt pakroveja...pas mane ir dusdavo kai uzsukdavau garsa..nes kaip supratau neuzteko sroves...tai pratempiau 2 laidus + ir - y kuzava bei ysidejau didesny akuma ir bedos pasibaige...dabar ir uzsukus bosa gerai bei kuriant nei nemirkcioja magas...jau nekalbant apie issijungima..krax rašė:90ah cia per silpnas?
Čia tau ne skylėtas guolis.Danius rašė:as irgi noriu atsivesti laida tiesiai nuo akumo, tik va beda nezinau pro kur ji kisti, kad jis ietu y salonapries tai esu vedes nuo akumo i maga, golfe
tai ten paprasciau tikrai nebuna
o vat calibroi ir nerandu tos angos kur i salona
(
as irgi tenVytautas88 rašė:Čia tau ne skylėtas guolis.Danius rašė:as irgi noriu atsivesti laida tiesiai nuo akumo, tik va beda nezinau pro kur ji kisti, kad jis ietu y salonapries tai esu vedes nuo akumo i maga, golfe
tai ten paprasciau tikrai nebuna
o vat calibroi ir nerandu tos angos kur i salona
(
Aš skylę dariausi šalia pagrindinio laidyno praėjimo iš variklio skyriaus į saloną (vairuotojo pusėj ties stiklu ieškok krūvos laidų). Pradūriau skylę (gumuotoj daly) ir pratempiau laidą. Tik neįlysk į laidus...