Pagaliau ir as idesiu savosios foto. Siek tiek info apie si atomobili: 1996m. 2.0 16v ecotec, benzinas - tiesioginio ipurskimo dujos, ratai 225/50/R16. Atiduodu jusu teismui...
Paskutinį kartą redagavo edgarukas 27 Bal 2008, 10:09. Iš viso redaguota 1 kartą.
man calibros su ecotec varikliais patinka tuo kad pas jas yra balti ciferblatai, tepalo spaudimo ir voltmetro dacikai, salonas kitoks ir dar feis liftas. bet visus tuos pliusus nukarpo ecotec variklis . .
siaip tikrai neblogai atrodo, tikekimes ilgai eksploatuosi be problemu
dujas idejes, pavazinesi metus gal du gal dar daugiau nueis bliamba zondas kraiposi dangtelis galvos tepala leist pradeda i zvakes, veliau per gumelias ryt tepala pradeda arba per ziedus cia tornis pasakyti galetu apie tai. nes as kiek opel klube paziuriu omegu tai daugumai problemu ten yra ir tikrai ne mazu.
o siaip jeigu zinociau kad tas motoras tikrai laikys tai imciau tokia nedvejodamas, nes man ecotec komplektacija patinka
teko paturet 2.0 16V 110kW suomiska, pardavus galvojau nebepirksiu daugiau cali, bet vis delto patrauke mane jos tai vat perkant antra cali norejosi nors minimaliu permainu o 8V kazkaip net neziurejau, o 2.5 kazkaip nedirbanciam per daug siurbtu - stovetu garaze ir tiek todel nusprendziau ecoteco ieskot tikekimes kad nepaves...
zalios cales man blogas asociacijas kelia... siaip padangos auksto profilio, nelabai ziurisi. ratukai kazkaip mazi atrodo. siulyciau ibombinti priekini bamperi kaip pas Calvino monstru garaza kad buvo. visai tada neblogai snukis atrodytu, o sikna ir taip grazi. o siaip tvarkingas stock
mano nuomone kas netaip:
1. kilimeliai gal ir praktiski, bet labai jau nesiziuri
2. rankinio ir pavaru svirties maisus pasikeisk, nes prie garzaus salono tos dvi nuplysusios dalys lb jau i akis krenta
3. pabandyk nuo asconos ratus pamakliuot, manau cali jie labiau tiktu..
ir klausimas:
kodel salono abi foto is autogido?
1991m, c20ne - SOLD
1997m astra X17DTL - vailokas
1998m megane scenic 1,6+LPG power
Human rašė:man calibros su ecotec varikliais patinka tuo kad pas jas yra balti ciferblatai, tepalo spaudimo ir voltmetro dacikai, salonas kitoks ir dar feis liftas. bet visus tuos pliusus nukarpo ecotec variklis . .
siaip tikrai neblogai atrodo, tikekimes ilgai eksploatuosi be problemu
dekui uz patarimus to donatukass: su pirmu ir antru punktu tai visiskai sutinku - reiks artimiausiu metu tai istaisyt dar galvoju vairo oda pervilkt nauja ta ascona kaimyno gal pavyks ka sutart salono foto is autogido, nes neturejau savu salono nuotrauku - jos darytos senojo seimininko tad nemanykit kad parduodu
[url=http://www.carrating.org/car.php?16678]my pimped toy 8)[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=7E1wTuKvV54]slalomvid[/url]
laikas puzle rinkt atgal i visuma >:)
Labai dailute, mano pirmoji cali buvo zhalia, tuo metu tvarkinga veliau nlb Shi irgi dailute o kur dar salyginai geri metai, veliuras, balti ciferblatai ir pan. Geris! Lauksim GM- experto akimi matau kandidata i graziausio stock'o titula
c20ne 93' - SOLD
c20ne 92' RedDemonRide Edition - SOLD :trance:
I'll be back :gang: